Ny vecka

Lördagkvällen med Ica-gänget var sjukt rolig! Bra människor, bra drag och musik! Riktigt lyckat! Skönt att vara hemma redan vid halv 1 också så man inte var helt död på jobbet igår.  (null)

(null)

(null)


Idag har jag haft skola 8-17. Ett seminarie och en föreläsning om trafik. På eftermiddagen hade vi en föreläsning om dödsbud i 4 timmar.. väldigt intressant och bra lärare så tiden gick ganska fort ändå. Begav mig sen ut till stallet i ösregnet.. började och ta in alla hästar innan jag gjorde iordning Walle o red. Red i ridhuset för första gången sen i typ april! Inte tajmat regnet en ända gång när jag ridit sen dess. Verkligen haft en bra sommar! 
Walle har ju fått vila i helgen så han var piggelin! Men pigg på ett bra sätt. I galoppen låg fokus på skritt-galoppövergångar och dom blir bara bättre o bättre, sätter verkligen under sig ordentligt i fattningarna nu och saktar av till skritt på en gång, förut hade han en tendens till höger att gärna småtrava lite in i dom. I traven fortsatte jag med övergångarna och han jobbade på fint där med! Så duktig min hästis! Bästa känslan är ändå att känna att även om han är så pigg att han nästan spricker så får jag ingen känsla av att han skulle få för sig att bocka! Så glad att vi hittade problemet och kan förebygga det så han aldrig behöver ha ont! Lo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0