Lugn vecka

Idag hade vi endast 1 lektion, radio ute på sörentorp mellan 8-9.30. Skönt! Hade med mig bilen dit så kunde åka direkt till stallet. 
Mockade först vårt lilla stall innan jag red. Han kändes jättefin idag också! Eller blev superfin. Lite stark i början men blev verkligen mycket bättre allt eftersom. Idag fokuserade jag på halter. Efter att ha kört galopp-skritt körde jag på galopp-halt, blev över förväntan! Saktar ner till skritt något steg innan bara för att det inte ska bli att han blir lång och får chansen att ta upp huvudet och får en lite mjukare uppsyn. Fattningarna lyssnar han inte på med bara skänkeln utan måste även säga galopp för att han ska fatta direkt o då blir dom jättefina. Har inte övat på det så mycket heller så det kommer han förmodligen lära sig med lite mer träning. Fortsatte sen även i traven me trav-halt efter skrittövergångarna. Formen blir bara bärigare och bärigare och han jobbar på så duktigt! Älskade Walle. 
Hade noll energi när jag kom hem så efter lunchen la jag mig i soffan och har inte tagit mig härifrån.. pluggat lite blandat med kolla tv, lär nog fortsätta så också hehe..  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0