Härliga höstväder

MAn kan ju inte annat än älska detta höstväder! Vackra färger och varmt! Tänk om det kunde vara såhär hela hösten och slippa regnet och leran.. 
var i stallet imorse och red ute på banan i solen. Så härligt. Han var stark idag för första gången på ganska länge. Blev helt okej stundtals och bättre mot slutet men gav sig inte riktigt. Idag provade jag att rida skolor i galoppen för första gången på länge. Öppnorna till höger går bra men till vänster vill han gärna vända över istället för att sätta under sig ( förklarar ju en del eftersom han gärna vill ta in baken och inte spåra generellt i galoppen) så lite svårare åt det hållet samtidigt som det var betydligt mycket lättare med sluta åt det hållet istället då. Får börja öva lite mer på det helt enkelt så blir det säkert bättre åt båda hållen såsmåningom. 
Begav mig sen hem till Texas för att passa honom  idag. Han sov ändå två timmar så kunde bli klar med en skoluppgift innan vi tog oss ut på en promenad. Nu ligger vi ute i solen och njuter!  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0