Examination körning

Är alldeles för mycket som snurrar i mitt lilla huvud nu, vi har väldigt mycket i skolan hela tiden och stressen ligger o gnager i mig hela tiden.. Walle får som sagt ta det lite lugnt nu medan jag har som mest så hoppas jag att det blir lite lugnare om några veckor. Så igår när jag hade heldag i skolan fick han vila. 
Imorse hade vi examination i körningen, som jag klarade!! Sån jävla lättnad!! Första grejen man klarade denna termin.. hoppas på vidare bra besked om kommande tentor men de återstår att se.. 
åkte till Walle direkt efter i ösregnet.. man blir ju inte mer taggad på att åka till stallet när det är sånt här väder, kallt och mörkt.. jag blir verkligen så påverkad av mörket.. skönt att vi har ridhus iaf. Han var ganska fin idag, eller blev. I början var han väldigt stark och ångade på. I galoppen övade jag på enkla byten och byten både på diagonal och på kortsidan. Blev ganskaa bra även om han gärna vill byta redan i hörnen. I traven började jag med skrittövergångar men då han ångade på så mycket så gjorde jag halter och efter de lyssnade han lite mer och var inte lila stark. 
Nu har jag precis tagit en varm dusch och ligger i sängen. Ska plugga lite sen ta det lugnt. 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0