Ny vecka

Igår hade jag bara en lektion, fysiska 13-15. Så åkte till Walle på förmiddagen. Tog med släpet som varit hemma för däckbyte och passade på att tvätta de påvägen dit också, blev dock lika blöt jag.. 
När jag väl var i stallet stod dressyr på schemat. Inte ridit på en vecka typ så gick förvånandsvärt bra. Stundtals lite stark men inte speciellt farligt. Tog det lugnt med fokus på övergångarna. 
Idag fick han vila igen då jag varit på sörentorp hela dagen. Hade examination i polkon på morgonen, ett Case blandat med taktik, fysiska och vapenväxling. Det gick bra och jag klarade mig! Så jävla skönt! Ytterligare en grej att lägga åt sidan! Man börjar se ljuset i tunneln igen. Sen hade vi håltimme i 4 timmar innan vi hade radio. Borde pluggat men alla var lite för trötta för det så blev bara häng. Borde verkligen plugga mer inför fredagens tenta än vad jg gör.. men är ledig på torsdag så tänker att då kör jag all in då haha..
Nu blir det kolla på någon film sen sova, alla examinationer och fysiska lektioner vi har tar så mycket psykisk energi.  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0