Långhelg

Horse show var bra igår! Roligt att gå även om fälttävlan inte är något jag är intresserad av annars. Är inte samma stämning som när det var i globen men fortfarande lite av en tradition att vara där. Dock tyckte jag inte shoppingen var så bra.. hittade ett par vita skydd för endast 200 så passade på och sen en mörkblå tunn dunjacka från agria som satt väldigt bra för också bara 200 så kändes skönt för plånkan! 

Idag hade vi föreläsning men jag kände inte att jag behövde gå på den så vi tog sovmorgon istället eftersom vi somnade sent. Sov till 10! Har ju inte hänt sen jag vet inte ens när! Väldigt skönt. 
Åkte till Walle efter lunch för att rida och han kändes superfin idag! Inte alls spänd. Ann-Catrin kollade även när jag red, var längesen någon kollade så kändes skönt att ha någon på backen som kunde bekräfta det jag kände. Hon tyckte han såg superfin ut och att hon aldrig sett honom så fin! Formen är mycket bättre och så mycket stadigare vilket jag också har känt. Så roligt att det syntes också! 
Övade lite byten i serier och sen piruetter och han gjorde några riktigt bra steg! Så roligt att vi tar oss framåt hela tiden. 
Hängde kvar i stallet hela eftermiddagen och sen jag kom hem har jag bara kollat serier. En bra lördag ändå!  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0