Uppdate

Igår hade vi ett seminarie på dramaten för att se en teater. Inte så mycket för teater men den var helt okej. Sen åt jag och Emil lunch med hans pappa i stan innan jag åkte tillbaka till skolan för ett till seminarie. Tanken var sen att åka till stallet men då hade dom stängt stallet för dagen för att det skulle vara lugnt i stallet i väntan på att fölet skulle komma! Vilket det även gjorde inatt, såå söt!! Så tyvärr blev det ingen ridning eller träffa min bebis först idag. 
Så vi köpte med oss fika och satt oss o njöt av solen vid Långsjön. Så härlig kväll! 

Idag hade vi lektioner på sörentorp 8-15, skönt att sluta tidigt där för en gång skull! Ganska lugn dag med lite genomgång på radio och Avrapporteringen o sen vapen. Gick helt okej men lär nog inte klara första examinationen nästa vecka.. skönt att den kursen inte är en spärrkurs iaf utan att man får gå vidare till nästa termin oavsett! 
Åkte direkt till Walle när skolan slutade. Ridning ute i solen! Så härligt. Han kändes ändå ganska fin idag för att inte ha gått på flera dagar. Pigg och glad. Lite stel men inte så farligt som det kan vara! Lite ofokuserad då hästarna gnäggade massa o han skulle haka på haha men efter en stund så blev det bättre. Mycket övergångar för att få honom att fokusera på annat. 
När jag kom hem därifrån fick jag ryck att gå ut o springa, haha händer ju aldrig så bara passa på! Sommaren gör mig verkligen så mycket gladare och får mig att vilja göra saker. På vintern vill jag bara ligga under täcket och inte göra någonting.. sjukt att vädret påverkar en så mycket. 
Nu har jag pluggat lite och snart blir det sova! 
Godnatt  (null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0