Långledig

Jag har varit ledig sen i fredags och är ledig till o med imorn! Riktigt lyxigt! Har ändå fått en bra ledighet med en blandning av allt, varit på landet, hos Walle, festat, tagit det lugnt och umgåtts med Emil, precis vad jag behövde. 
Idag vaknade jag vid 9, tog det lugnt hemma och åt frukost innan jag körde ett litet träningspass här hemma och sen vidare till Walle. Har blivit så dålig på att ta mig till gymmet.. måste försöka komma igång igen men så omotiverad. Men det lilla är bättre än ingenting iaf. 
Red iaf idag och kändes ändå helt okej. Vi fortsätter kämpa med att han inte ska bli så stark och få honom mer eftergiven. Vet inte om det blir bättre men vi backar inte iaf. Tror jag rider imorn igen och hoppas det släppte lite idag iaf. 
Nu har jag precis fixat lite här hemma och ska sätta mig o plugga nu.. sån ångest över det! Känner mig säker men gjorde jag inför förra också o se hur det gick.. aja får försöka plugga lite och hoppas det hjälper lite. Så svårt att veta hur man ska plugga när man får ha med sig alla böcker! Aja det måste bara gå denna gång!!  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0