Glad påsk

Var i stallet innan tentan igår. Blev bara Tömkörning då jag skulle direkt till skolan efter. Han gick ganska bra faktiskt lite bromsig men blev bättre efter galoppen, som vanligt. 
Sen var tentan ifrån 13-18 men var klar vid 17. Hade en bra känsla ändå men sen vågar jag inte hoppas för mycket.. var inte nervös och svarade på allt även om jag chansade på vissa. Men får hoppas på det bästa iaf! Sen åkte jag och Emil o åt på svenska hamburgeköket innan vi begav oss hemåt för filmmys. Man var rätt slut efter tentan.. 
idag var vi ute på promenad med Jason imorse och sen åkte jag till Walle. Var lektioner för Jennie idag men känner mig inte riktigt redo för träning än då han fortfarande är lite känslig för minsta lilla om man går över hans gräns så känns dumt då han alltid blir spänd när man rider för tränare. Plus att jag inte riktigt har råd för tillfället så får spara dom pengarna till annat tillfälle när vi känner oss redo. Så vi Tömkörde på utebanan för att inte vara i vägen i ridhuset. Han var ganska spänd blåste ju storm men han skötte sig iaf även om han var lite bromsig. 
Sen träffade jag Carolina!! Hon var med om en ridolycka för några månader sen nu och låg i koma men hon börjar sakta men säkert komma tillbaka! Så lättad och glad att se henne! Sån jävla fighter, hon kommer inte ge upp först hon är helt återställd! Så impad! Gjorde min dag och helg, så glad att se att det går åt rätt håll! 

Åkte sen hem för att plocka upp Sebbe hemma och nu är vi på landet. Mamma o pappa kommer snart och även Emil så blir en mysig helg här!  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0