17 mars

Åkte till stallet vid 9 imorse för att tömköra över studs. Eftersom han blir som bäst när jag rider och så ofta som möjligt så ska jag börja rida varannandag ungefär och tömköra över studs nån gång i veckan kanske eftersom han mest bara blir stark och styv på töm och av för mycket vila. Men vilan går inte att undvika i vissa perioder när jag har mycket med skola och jobb men ska försöka få till varannandag med ridning iaf och se om vi lyckas bibehålla mjukheten i kroppen då. Och köra korta o intensiva pass istället för att nöta på för länge när det blir mer ridning i veckorna. Förhoppningvis går det ganska fort att få upp lite mer muskler på honom då och han förtsätter vara positiv. Om inte annat kan vi åka till veterinären när han byggt på sig lite. 
Denna vecka blev rätt intensiv för honom, tre dagars ridning i rad och tänkte inte åka till stallet imorn så då la jag in Tömkörning över studs idag. Han var pigg och glad! Såg riktigt fin ut efter ett par vändor över! 
Åkte sen direkt till landet! Var väldigt längesen jag var här så är mysigt att vara här igen! Har suttit ute i solen och pluggat lite o nu ligger jag på soffan framför serier! Blir en vilodag idag!  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0