Som jag saknat min prins

Även om det är väldigt skönt att vara hästledig så saknar jag min älskade hästis! Så var skönt för hjärtat att få träffa honom idag igen, massa gos och pyssel innan Tömkörning.  Tror han saknat mig med.. hehe vad jag försöker intala mig iaf. 
Han såg väldigt fin ut idag faktiskt! Inte gått på en vecka nu efter behandlingen så förhoppningsvis har det gjort honom gott, blir intressant att se hur han känns att rida i helgen! Han var iaf väldigt framåt och positiv idag och även väldigt bärig för att vara på töm. Så var roligt att se. 
Åkte inte från landet först vid 18 idag, varit superfint väder så måste man inte vara där mitt på dagen så känns det snällare mot honom att vara där på kvällen när det är svalare. Tidigare idag har jag inte gjort så mycket. Jag och mamma åkte på en liten utflykt o fikade lite med Texas och på eftermiddagen blev det sola o sen plugga.. har en uppsats som ska vara inne om 3 veckor så lika bra att försöka göra klart den så snabbt som möjligt.. 
efter stallet tog jag mig faktiskt förbi gymmet, var på tiden! Träningen har blivit alldeles för dålig denna sommar.. så får passa på nu när jag är i stockholm. 
Nu ska jag sova för ska upp tidigt till Walle imornbitti innan jag åker tillbaka till landet! 
Godnatt!  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0