Då var man hemma igen

Vaknade av åskvädret inatt! Shit vad det dundrade! Men lite mysigt också, välbehövt med regn iaf även om det inte var så mycket.. 
passade på att åka till stallet ganska direkt nä jag vaknade då det var molnigt ute, dock väldigt varmt ändå.. möttes av en lerig Walle! Han har nog saknat leran haha.. idag stod Tömkörning på schemat. Väldigt lugnt. Mycket skritt och mycket övergångar generellt. Han var lite seg och stel men hade inte förväntat mig annat, han kommer nog inte vara jätte rolig att rida på första gången nu på ett tag heller hehe.. han fick röra lite på sig nu iaf. Han flyttade upp till vanliga hagarna nu då betet är uppätet och han behöver få i sig hö, så det känns bra. Men då rör han sig inte lika mycket så var vältajmat med att jag ändå ska sätta igång honom nu. 
Påväg ifrån stallet handlade jag med lite mat så jag har lite matlådor nu i veckan. Annars har jag bara tvättat, städat och fixat här hemma. Nu blir det vila resten av kvällen bara o ladda upp inför 7 jobbdagar.. fyfan vilken ångest jag har!! Vill bara vara ledig hela sommarn!!  (null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0