Hästledig

Idag hade vi lektion 8-12 på sörentorp, taktik. En rolig lektion som vanligt! 4 timmar går snabbt när man har kul! 
Eftersom Walle får vila nu tills torsdag åkte jag hem direkt efter skolan. Blev plugga till och från hela eftermiddagen varierat med att underhålla vovven. Känner mig ändå rätt lugn inför omtentan, känns som jag har rätt bra koll och var bara några poäng ifrån godkänt så borde verkligen klara denna om det inte kommer massa nya frågor som jag inte kan vill säga haha..
Nu på kvällen blev jag lite taggad på att rensa så städade ur en av lådorna med massa smycken och annat smått och även bland väskor och andra smågrejer i garderoben så nu har jag lite mer ordning. Blir ju typ stökigt på en dag när man bor två stycken i ett litet rum hehe.. 
(null)


Då var det måndag igen

Var riktigt tungt att gå upp imorse men hade bara skola till 12 så det var skönt. Började en ny kurs idag, relationsbrott. Kommer nog bli väldigt intressant! Hade en bra föreläsning imorse och sen ett seminarium. 
Sen begav jag mig till Walle. Kom på lite hastigt och lustigt att han skulle vaccineras nu så åkte till kliniken på runsten o gjorde det. Sjukt smidigt att ha 5 minuter dit! Så nu är det gjort iaf och han ska ha en lugn vecka, lägligt eftersom jag har omtenta på lördag. Så ham får vila nu tills torsdag och då blir det tömköra lite försiktigt både då och på fredagen eller om jag joggar lite, får se. 
Nu sitter jag o ska plugga lite sen blir det ta det lugnt och sova tidigt inför en tidig morgon på sörentorp.  (null)


En helg på landet

I fredags hade vi en lugn dag med filmkollande varvat med plugg och sen skrev vi hemtentan på eftermiddagen. Hade bara ett fel så fick VG, jävligt skönt! Sen blev det fredagsmys med god mat, snacks och idolfinal! 

Igår så åkte vi från landet när vi vaknade. Åkte direkt till stallet för att rida. Han var duktig och inte så spänd trots att Emil stod i ridhuset. Gjorde jättefina seriebyten, tre stycken på en kort långsida! Vore roligt att rida i stort ridhus någon dag o se hur många man kan komma upp i! Piruetterna till vänster är mycket lättare än de till höger, då har jag svårt att få ut honom innan han saktar av, lyssnar inte riktigt på skänkeln där. Men vi övar vidare! 
Sen blev det hem byta om och för att åka o köpa julklappar. Nu är alla utom en fixad, så skönt! 
På kvällen blev det filmmys och idag är det jobb till halv 6. En bra vecka ändå!  (null)


En tripp till landet

Idag hade jag sovmorgon. Började inte skolan först 13 så skulle bara hinna till stallet innan dess. Så hade en lugn morgon hemma med serietittande i sängen innan jag åkte dit för att tömköra. Han såg väldigt fin ut! Lite spänd stundtals men fin. Travade lite bommar annars bara övergångar. 
I skolan hade vi vapen bara, sista för den här terminen! Man märker att denna termin börjar lida mot sitt slut. Väldigt jobbig men rolig lektion, körde fys och sen skjuta när man var anfådd, inte helt lätt! 
Nu kom jag och Emil precis till landet! Så mysigt! Var verkligen längesen nu! Så blir kvar här till lördag! Nu ska jag fixa middag sen blir det film!

Galenpanna

Idag hade jag bara ett seminarie 8-10 och sen åkte jag direkt till stallet. Hjälpte till att mocka lite innan jag red. Frös så mycket och hade inte så mycket motivation idag så blev bara jogging idag. Övergångar trav-galopp och trav skritt. Han kändes mjuk o följsam iaf. Han får en lite lugnare vecka denna vecka då han gick så bra förra! 
Hämtade Texas hos mormor påvägen hem och haft fullt upp o underhålla honom sen jag kom hem.. så ska börja plugga så fort mamma kommer hem och kan byta av.  (null)


Tempoväxlingar

Ledig idag och sov till 9, skönt att jag börjat kunna sova bättre igen! 
Åkre till stallet när jag vakna för att rida. Han har ju fått vila nu i två dagar så var stundtals lite stark men annars kändes han fin! Gjorde fina byten i serier och sen tempoväxlingar o han samlade riktigt fint! I traven fortsatte vi med övergångar och tempoväxlingar. Duktig! 
Nu är jag hemma och pluggar lite o lär fortsätta så idag. Hoppas få lite bättre koll inför hemtentan på fredag..  (null)


Hästledig

Har varit hästledig i två dagar nu och det var ganska skönt faktiskt. Men ska bli roligt att rida imorn igen. 
Idag hade jag bara en övning jag skulle vara figurant på mellan 13-15 typ ute på sörentorp, så det var skönt. Lärorikt att se hur andra agerar. Så var skönt med en lugn morgon och nu en lugn kväll! 
Imorn är jag ledig så blir stallet och sen plugga till hemtentan vi har på fredag..  (null)


1 december

Blev väckt 4 imorse för att Sebbe inte hade någon nyckel in så var tvungen att gå upp o sen kunde jag inte somna om först vid 7-8.. så är rätt trött idag måste jag säga. 
Åkte till Walle efter lunch och red idag också. Han kändes fin idag också! Tror dock han var lite trött efter igår för i piruetterna orkade han knappt utan trasslade mest ihop benen haha. Men duktig ändå. Nu får han vila två dagar. 
Nu är jag hundvakt resten av kvällen och imorn jobb så blir en lugnkväll.  (null)


RSS 2.0