Omexamination

Imorse ringde klockan tidigt igen, helt förstörd var jag.. jag är ju alltid trött men nu när pollen är här och jag äter mina mediciner för det blir jag ännu tröttare.. hur ens det kan vara möjligt, haha! 
Hade iaf omexamination i kriminalteknik imorse på sörentorp. Gick som tur va bra och är godkänd, Pjuh! Åkte direkt därifrån till Walle. Ridning på utebanan idag. Han var väldigt duktig idag! Kändes superfin stundtals!  Han börjar komma upp i formen mer o mer och även om han tycker det är lite jobbigt och blir lite hängig då o då så blir det bättre iaf! Tar ju tid att musklas om och han har det inte lättare när han inte vill gå upp i vikt helt heller.. är mycket bättre men en lång bit kvar. Är glad att dagens pass kändes bra iaf! 
Nu är jag hemma och gör mig iordning för att sen åka in till stan o möta upp mamma först som ska färga mitt hår o sen resten av familjen för middag för att fira Sebbe o mamma som fyllt o fyller år! Nya kaninungar i stallet, sååå söta! Blir så varm i hjärtat när man får gosa med sånna här sötnosar! 
(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0