Nattpass

Sovit väldigt dåligt senaste nätterna, mycket tankar som går i huvudet antar jag.. så är lite jobbigt att jag ska jobba natt ikväll då, lär ju somna bak i polisbilen haha.. försökte sova nu på eftermiddagen men det gick inte såklart men får hoppas att det har hjälpt att jag legat o vila hela eftermiddagen iaf. 
Åkte till Walle imorse för att tömköra. Ridhuset är avstängt tills imorn eftermiddag då de ska ha en föreläsning så fick bli på utebanan i regnet hehe.. men skönt att den går att använda nu iaf! Han var duktig, lite spänd och bromsig stundtals men blev lite finare mot slutet iaf. 
Handlade påvägen hem och sen blev det äta lunch innan jag skrev på en uppgift vi har i skolan. Sen blev det som sagt försöka sova och nu är jag nyduschad o sminkad och inväntar middag! Åker väll hemifrån vid 21 och kommer hem vid 8 imornbitti.. kommer vara såå död! Bara hoppas jag kan sova lite när jag väl kommer hem.. roligt ska det bli iaf! Får hoppas det händer lite blandade saker inatt med så man inte känner av tröttheten!  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0