Bilen tillbaka

Vet inte om jag berättade att min bil har varit på verkstaden sen två veckor tillbaka men har därför varit lite mer omständigt att rådda med  bilarna så fick skjutsa pappa till jobbet imorse för att kunna ta bilen till stallet.. men fick äntligen hämta bilen nu i eftermiddags iaf! 
Blev rida lite mer ordentligt idag trots att jag bara red med ett stigläder.. kände inte för att rida helt utan eftersom man aldrig vet riktigt vad herrn kan hitta på hehe. Men hatar att rida utan stigläder! Har ju väldigt långa läder generellt så inte så stor skillnad utan men det där lilla stödet under foten gör mycket. Menar såklart inte att det inte är bra att rida utan, det borde man göra oftare men eftersom min hästis inte alltid är att lita på så spänner jag mig nog mer än vanligt och får ont i ljumsken och känner mig inte lika mjuk i sitsen. Men är kanske vanesak också. Jg föredrar iaf stigbyglar! Men gick bra ändå han var glad och positiv till arbete. Lite stark och stel men det är ju oftast så, så inget nytt direkt. Men idag var jag mer fokuserad och då blir det såklart bättre. 
Plockade upp Emil Påväg ifrån stallet och vi stannade i en MC-butik och sen på Hööks där jag hittade nya tyglar som gick sönder här i vintras och sen nya stigläder, min plånbok är inte glad för tillfället.. sen har det bara blivit kolla serier.  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0