Vila upp hjärnan

Gårdagen var ren och skär ångest! Herregud aldrig känt så i hela mitt liv.. var hyfsat lugn fram tills jag var framme i skolan , då kom nervositeten och prestationsångesten fram igen.. satt och skakade genom hela tentan, var fan helt sjukt! När jah såg frågorna fick jag panik. Var såklart dom 5 kortsvarsfrågorna som 

jag kunde sämst.. svarade på alla men vet inte om det vart tillräckligt utförligt för mer än en poäng på varje, möjligtvis på nån. Sen kunde jag två av essäfrågorna bra. Vilket kändes skönt! Den sista var sådär men svarade iaf och hade lite koll på den. Får nog inga fulla poäng på någon men några borde jag kunna skrapa ihop. Men vettefan om det räcker till att jag får godkänt.. fan asså!! Antingen klarar jag mig precis eller så får jag nån/några poäng under.. så surt! Är inställd på omtenta för att inte bli besviken men har fortsatt ångest över det.. fyfan vad vidrigt det var! Men skönt att det är över. Kunde dock inte sova inatt heller, vaknade och tänkte på det hela tiden.. hade iaf trevligt med hälften av klassen igårkväll! Då glömde man det för ett tag iaf.
Imorse tog jag det lugnt hemma innan jag åkte till landet. Tvättat bilen, hjälpt pappa o fixa med grejer till båten och sen legat inne och kollat serier. Pluggat lite men annars ska jag bara vara idag. Så skönt att vara här iaf. 
Walle hade iaf varit pigg idag haha.. det här med att ta det lugnt är inte riktigt hans grej..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0