Veterinärbesök

Vilken dag det vart igår! Skola 8-15. Vi hade bland annat ett seminarium om bärteknik! Väldigt roligt. Åkte sen direkt till stallet. Gjorde iordning Walle och sen bara hängde innan vi senare skulle till veterinären. Hade tid 7 men tiderna hålls aldrig hehe så kom därifrån typ vid 23.. vi hade med oss 4 hästar så tog sin lilla tid. Han började kolla 

honom på böjt spår och då tyckte Gustav han visade lite vänster bak. Gick in och böjde honom och han markerade högt vänster bak och lågt vänsterfram. Så bedövade där och väntade och kollade honom igen, då markerade han högt högerbak och lågt högerfram. Så vi sprutade honom i båda kotlederna fram och båda bakknäna. Ingen större fara, han tyckte det verkade vara överansträngning så som vi trodde. Så det var skönt att det inte var värre än så. Sen körde vi hemåt, fyfan hatar att köra i mörkret när det regnar på skogsvägar.. men det gick bra. Lämnade stallet 1 inatt så är lite småtrött idag.. men är ledig iaf så det är skönt! Blir plugg hela dagen dock. 
Walles plan ser ut så att han ska skrittas en vecka, sen ridas raktfram en vecka och sen börja sätta igång mer ordentligt. Så denna vecka får han gå i skritten. Så smidigt att ha den! Åker ut på fredag men annars ska jag försöka hålla mig undan och ta mig tid till att plugga inför tentan nästa vecka.. kommer sakna honom men vet att han har det bra så det känns skönt iaf. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0