Tenta!

Kunde knappt sova inatt.. hade mensvärk blandat med oro inför tentan, ingen bra kombo.. dessutom hade jag inte ställt klockan så mitt undermedvetna kände nog det också så vaknat till o från hela natten. Åkte till Walle direkt när jag vaknade. Han var svullen i vänsterbak, lite höger också men inte lika mycket.. han hade inte 

sprungit i hagen igår eller rullat sig så han hade något sår. Vi longerade och han såg pyttelite halt ut, jag såg inget speciellt men ankan gjorde så det är tur jag har henne! Just hältor är något jag har jättesvårt att se. Är det markanta hältor så absolut men inte bara när det är lite. Så vi lindande honom och ställde honom på vibrationsgolvet sen fick han gå ut i en liten hage. Ankan skulle kolla honom ikväll och sen Linda om, är förmodligen ingen fara men låter det gå över helgen så ser vi om det ger med sig. 
Hjälpte till att ta ut hästarna sen vart det hem och göra sig iordning. Nu ska jag läsa igenom svaren en gång till sen får det räcka. Kan inte göra mer än så, tror inte jag lär mig mer av att nöta in i det sista. Så det får gå som det går! Efter tentan ska vi ut och äta med klassen så det blir trevligt! Önska mig lycka till och ha en bra fredag! Äntligen helg! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0