Tävlingsdag

Herregud vilken dag, är helt slut så blir snart lägga sig i sängen och sova inför jobbdag imorn.. 

var uppe 6 imorse och var i stallet strax efter 7. Göra iordning honom det sista och sen rida fram o sen åka. Han kändes mycket bättre idag på framridningen jämfört med i veckan. Så det var skönt! Övade på halter ifrån galopp, 8-metersvolterna och bytena i galoppen sen i traven skolor och halter. Hade en bra känsla och lastade o åkte då! Han kändes fin på framridningen där. Såå cool och lugn, det här upplägget fungerar verkligen sjukt bra med att rida fram hemma! 
Inne på banan kändes han fin. Stundtals gick han emot handen lite men annars gjorde vi allt och inga missar! Men det tyckte inte domarn var bra ändå.. vi fick 59% och inte ens godkänt på något som faktist var godkänt?! Herregud blir så trött på denna bedömningssport... när man gör allt som man ska göra och ändå blir det inte godkänt... det hon tyckte var att han var hastig? Kan jag ju intyga att han inte var på filmen och ingen annan tyckte det heller så vet inte vad hon fick det ifrån.. aja sjukt tråkigt att hon var så hård i sin bedömning generellt. Jag är nöjd iaf, han var Superduktig! 

Väl tillbaka i stallet så red jag på jarmo! Han var duktig och kändes avslappnad och loss i kroppen. Jobbade på bra, lite pigg och ville galoppera hela tiden haha. Men jag är nöjd och han jobbade på bra i en lägre rundare form. 

Sen vart det plugg med Bella! Vi löste de mesta i bilresan Påväg till och från tävlingen men skulle fixa det sista inför uppgiften till måndag. Så nu är den klar, såå skönt! 
Sen så följde jag med henne till Sigtuna för att hämta en häst och läste typ 20 av 30 sidor som jag ska ha läst tills på måndag.. så diskuterade vi dom samtidigt så jag verkligen förstod. Så nu får det räcka för idag, helt mossig i huvudet. Så nu blir det titta klart på serien o sen sova! 
Godnatt 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0