Nattuppdatering

Jag vet inte ens vart jag ska börja, är redan så stressad över skolan så jag har ont i magen! Herregud ingen mjukstart här inte, har sjukt mycket till nästa vecka och inga små uppgifter direkt.. japp välkommet tillbaka in i plugglivet.. blir nog väldigt bra när jag landat i det och känner att jag har kontroll men just nu har jag inte det och då 

känns stressen ännu mer.. var i skolan ifrån 8-19 idag varav 2 lektioner och sen den sista vart vi lurade på. Trodde det skulle vara en föreläsning men vart möta faddrarna och sen gå till puben! Pjuh hade inte överlevt ännu en föreläsning idag haha. Hängde inte kvar så länge dock då jag var tvungen att åka till stallet, men trevligt ändå! 
Walle vart badad och knoppad, smorde allt och tog fram grejerna så allt är klart inför imornbitti. Blir en tidig morgon i stallet.. ska vara där kvart över 7.. heja mig. Ska bli roligt och behöver det för att kunna släppa lite stress just nu. Vart väldigt lugn när jag kom till stallet så det känns skönt att kunna ha det som fristad nu när allt runtomkring är kaos. 
Önska oss lycka till imorn! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0