Ledig tisdag

Denna tisdag innebar dock inte så mycket ledighet har varit full fart fram till för en timme sen.. åkte till Walle imorse. Hjälpte till och Mockade lite innan jag red Walle! Shit insåg att det typ är två veckor sen jag red senast! Han var pigg och glad att få jobba! Denna vecka ska jag endast rida rakt fram och utan press. Svårt dock att veta vart jag

ska ha honom i för form då det är en hårfin gräns att han blir lite för framtung om jag har honom lite lägre vilket känns att det kan belastahovlederna fram då samtidigt som plockar jag upp honom lite o får honom bärigare så belastar han bakknäna mer.. hmm svårt var det iaf att försöka hitta något mellanläge. Märks dessutom att han inte gått på ett tag, lite stel och hamnar gärna i framvikt av sig själv. Men galoppen kändes fin, stor och han tog verkligen i framåt! Var roligt att rida igen iaf! 
Sen blev det åka till skolan för att sitta med några ifrån min klass och diskutera lite inför tentan. Sen vidare hem vid 3 och fortsätta plugga.. sen dess har jag suttit o plugga så först nu jag fått andas lite. Pjuh längtar tills denna tenta är över!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0