Dubbelt upp

Full fart hela dagen, som vanligt numera.. skola 8-12 och sen satt vi kvar till 14 med min grupp för att fixa en uppgift.

Sen blev det åka till stallet. Skulle rida både Walle och jarmo idag. Började med Walle! Han var pigg idag! Härligt är ju inte jätteofta hehe. Han kändes bättre än förra veckan iaf, så det var skönt! Stundtals tappade han lite bärighet men i stora hela kändes han fin! I galoppen gjorde vi till och med två fina byten på långsidan! Övade lite galopp-halter och sen skolor i traven.
Jarmo sen då! Han var pigg han med men kontrollerbar. Börjar alltid i galopp då han blir lite arg om han inte får göra det hehe. Vill helst inte riskera att han blir dum när man kan förhindra det genom att börja i galopp. Så mycket travövergångar och på böjt spår. Jobbar på samma sätt i traven, övergångar till skritt och mycket böjt spår. I början var han lite hängig i handen men blev mycket bättre efter ett tag. Mycket övergångar senare och sen verkligen försöka sitta fram nosen på honom. Svårt men tillslut så. 

Nu på kvällen så har jag pluggat.. nu ligger jag lite i fas iaf så det känns skönt. Nu blir det läggdags, godnatt! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0