Heldag i stallet

Jason väckte mig inte först 8 imorse! Måste vara rekord! Väldigt skönt iaf. Tog oss ut på en promenad och sen åkte jag till Walle. Hjälpte Till att mocka lite innan jag började klippa Walle! Han är verkligen sååå snäll! Står som ett ljus, vi rakade till och med hela ansiktet och öronen, så duktig! Vi blev inte riktigt klar med benen men Ann-Catrin ska 

fixa dom imorn. Dom var lite fläckiga haha.. 
sen så blev det dressyr! Två till som red samtidigt och Ann-Catrin stod och kollade på o hjälpte till. Walle var väldigt fin och duktig. Inte lika stark idag! Lite hängig i handen stundtals men inte stark. Hon tyckte han såg jättefin och fräsch ut så det kändes skönt! Får se om vi behöver spruta honom en gång till eller om vi klarar oss på det här. 
Sen hoppade jag även upp och red lite på Harry! Red honom lite förra sommarn. Karin som äger honom har flyttat till oss så var roligt att rida honom igen även om det mest var tjafs.. krävde bara att han skulle spåra men det var jobbigt tyckte han haha så lite proteser men där emellan kändes han fin! 
Hängde kvar ett tag till efter det innan jag var hemma 7 timmar senare! Mysigt med en heldag i stallet och bara få va. Behövde det. Imorn är det jobb så blir ladda upp inför det nu.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0