9 oktober

Då var måndagen avklarad. Hade bara lektioner 8-12, så skönt! Den ena var en förläsning om stress och sen fysiska tekniker, så två roliga ämnen! 

Sen åkte jag till Walle. Skulle klippa klart hans ben idag men det tyckte inte han... han som är så snäll att klippa, tappade helt klart tålamodet i lördags så idag fick vi inte ens röra benen, han var väldigt upprörd.. suck inte lätt att ha och göra med en herre med temperament alltid. Så fick plägga honom lite så vi fick klart dom. Haha herregud stod ju och sov senast i lördags när vi klippte.. sen när han vaknade till liv så red jag. Han kändes fin men lite stark och kom inte igenom det helt men blev bättre mot slutet iaf. Nu blir det bara övergångar och böjt spår för att försöka komma igenom det. Han är duktig iaf, jobbar på bra men lite styv i sidorna som vi måste försöka komma igenom. Blir säkert bättre imorn. 
Sen fixade jag lite i stallet innan jag åkte hemåt. Var ute på promenad med Jason och sen hängt med mamma o pappa som kommit hem igen. Skönt med sovmorgon imorn kan jag ju säga!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0