Veterinärbesök imorn

Hade bara en föreläsning idag 8-10. Var lite för trött för att orka fokusera och inte jätte intressant heller så halvsov mig igenom den hehe.. stannade sen kvar till 12 med en gruppuppgift. Sen åkte jag till Walle. 
Blev lite spontan ridning på jarmo först. Har ju inte blivit så mycket nu på sista tiden. Är väldigt svårt! Han vill gärna krypa ihop och springa iväg. Eftersom han är så stor så är det mycket häst att rida. Sitta tillbaka samtidigt som att lätta/lyfta upp handen för han ska komma fram med nosen. Sen att han ska spåra dessutom, vill gärna trycka in baken.  Stundtals får jag till det och får en bra känsla sen vill han rinna iväg och krypa ihop igen så blir mycket börja om hels tiden men det är de som behövs. Red bara skritt och trav o fokuserade på att lösa det i dom gångarterna, galoppen är ännu svårare och känner mig inte tillräckligt trygg för att ta det steget just nu. Han försökte "bocka" en gång för han blev rädd.. han är så jävla stor så vill helst inte ramla av.. men är nyttigt att rida honom och roligt när man får till det! 
Ann-Catrin ville se Walle gå innan vi ska till veterinären imorn. Så hoppade upp och ja det var väldigt tydligt att det är något som är fel nu.. kan inte galoppera, han bara studsar och sen studsar han i traven efter det också.. älskade vän! Men imorn ska vi försöka hjälpa honom. Blir så ledsen, hatar att veta att han har ont men inte vart. 
Hängde sen kvar i stallet och kom hem vid 5 först. Pluggat nu på kvällen och snart blir det sängdags, är helt slut och blir tidig morgon i stallet imorn. Håll tummarna för oss imorn!!  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0