Dagens veterinärbesök

Var i stallet vid halv 8 imorse och åkte därifrån strax efter 8, sjukt vad kallt det var idag!! Som tur va kändes det inte så halt att köra iaf. 
Började att visa honom riden och kunde inte ens komma fram i trav idag.. vi bedövade sen korset där han har pålagringarna och red sen på det men det var samma.. kunde trava lite men inte galoppera. Så vi beslutade oss istället för att scinta(stavning?) honom. Så väntar på en remiss till Strömsholm nu för att lättare kunna se vart problemet sitter. Sen har han tappat alla muskler och blivit jätte grådassig i pälsen så ska eventuellt göra en gastroskopi för att utesluta magsår.. så är inte mycket klokare efter idag. Min älskade vän❤️ så nu är det bara vänta och se o inte hoppas på det värsta.. känner mig så tom och så maktlös. Jag gör verkligen allt för den hästen. Vill inte tro det värsta men samtidigt måste man väll förbereda sig på det.. kommer bli en jobbig väntan tills vi får remissen likaså som jag inte vet om jag vill att den dagen ska komma..

var tillbaka i stallet vid 2 och städade då transporten innan jag åkte hemmåt för att plugga.  (null)


Kommentarer
Postat av: Ylva

Usch vad jobbigt :( till din tröst säger många av veterinärerna jag jobbat med att nästan 80% av sporthästar har magsår och att de oftast kan hanteras lätt med foderbyte och eventuellt gastroguard. Jag håller tummarna för er ❤

Svar: Tack! ja det är väll så, det jag är minst orolig för i nuläget. Tack Ylva det behövs ❤️
vanessassdressyr.blogg.se

2017-11-08 @ 12:35:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0