Trött tjej

Vilken dag igår! Var i stallet typ kvart i 6, hämtade transporten på en gång. Mockade först till Walle, borstade och bytte täcke så han skulle vara redo för avfärd. 

Mockade sen till Malcon och gjorde iordning honom o tog oss ned till ridhuset. Han skrittar sååå långsamt så tar ju aslångtid till ridhuset haha.. 
väl där nere så red jag inte jätte längre för kom igenom det väldigt snabbt! Han har verkligen varit super duktig dom här två dagarna. Bara sparkat emot skänkeln nån gång när jag krävt lite mer men ingenting i galoppen! Jättefina fattningar och galopperat på bra på tygeln. I traven har han travat på som attan och så fort jag lagt till skänkeln har det hänt någonting, framsteg! Så var roligt. 
Sen in med honom i boxen o fixa sista med honom innan vi lastade och åkte! Han var duktig och lasta o väl där stod han nöjt o åt sitt hö, han trivs så bra där och jag känner mig trygg när han är där så känns skönt i mammahjärtat. Får han tränas ordentligt på vatten och jag slipper ha dåligt samvete för att inte hinna med att jobba honom ordentligt. Får jag lite hästledigt också, händer ju inte så ofta så ska bli lite skönt även om jag redan saknar honom hehe.. 
imorse var jag uppe halv 6 för att köra ett spinningpass halv 7, lagom trött Haha.. men skönt att ha det gjort! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0