29 mars

Lång dag idag. Jobbade 8-17.30 och sen vidare till Walle. Tömkörning stod på schemat idag. senaste gångerna jag har tömkört nu så har han gnisslat tänder? Har han inte gjort förut.. vet inte om det har med att göra att han blir spänd för det händer så mycket ute, eller om han inte tycker om tömkörningsgjorden, men oandra 

sidan har han alltid haft en sån vid Tömkörning så vore konstigt att han skulle reagera så på den nu? Använder ett remontträns med ett rakt bett när jag tömkör för lite variation kanske är det som han inte gillar? Ja jag kan spekulera i massor men får väll prova mig fram och se vad det kan ha att göra med. 
Han går ju väldigt avslappnat så är lite konstigt att han är så spänd inombords men att det inte syns alls. Går med nosen i marken och ryggen rör sig som bara den. Aja han var duktig annars iaf och lyssnade bra o arbetade på bra. Nu när våren kommer och vi kan vara ute på utebanan igen så ska jag börja tömköra över studs igen, lättare när man inte behöver tänka på när man får och inte får göra sånt i ridhuset utan kan göra det närsom. Känns som vi får ut lite mer av tömkörningen när vi gör det samtidigt, han tycker det är roligare och jobbar på bättre o perfekt för ryggen! Jag får dessutom motion haha. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0