24 mars

Vilken vårdag! Såå skönt ute. Vaknade tidigt imorse och åkte till Walle på en gång. Gick ner till ridhuset för att trimma dressyr idag igen. Han var Superduktig och han är så himla glad o framåt hela tiden! I galoppen fortsatte vi att öva på 8-metersvolterna, fick till några bra även till höger men måste komma in med lite mer fart än till vänster 

för att han ska orka hela vägen runt utan att bryta av. Övade på med bytena men sen blir han trött märker man, blir nog lite mjölksyra av att samla i volterna och sen galoppombytena. Så då gick jag över till trav och han vart lite hängig i handen först men gjorde mycket tempoväxlingar och sen vart det mycket bättre. Red sen undan för skänkeln på spåret o sen framåt ur det, så som vi red för Jennie sist. Sen lite öppnor, dom känns faktiskt mycket bättre nu! 
Tillbaka i stallet gjorde jag iordning Walle och släppte ut han i hagen. Sen städade jag mitt skåp och gjorde om lite, blev mycket luftigare så det var skönt! Sen städade jag i vår sadelkammare och krattade utanför eftersom det är min städvecka, man får passa på att fixa o dona när man har tid! 
Åkte direkt till Trosa sen, hängde med mamma i salongen lite innan jag och Jason gick ut på promenad. Satt oss nere vid hamnen, så härligt! Nu bakar jag lite äppelkaka och sen ska jag bara ta det lugnt, så skönt att komma bort lite. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0