17 mars

Somnade som en stock igår! Vaknade redan vid 7 och packade iordning för att kunna åka till landet direkt efter jag varit hos Walle. 

Tog fram lite travbommar för att rida över idag, så dålig på att plocka fram det och ändå är dom så tillgängliga.. så skärpning för min del då det är bra för hans rygg. 
Han kändes väldigt seg i början? Han är ju alltid väldigt framåt numera så vart lite förvånad när han gick i typ slowmotion. Men gjorde mycket tempoväxlingar och red på ordentligt framåt så vart det mycket bättre sen. Men kan nog varit så att han var lite trött i kroppen ändå kört på rätt ordentligt i veckan. Så han får vila imorn och eventuellt på söndag också o se hur det känns på måndag igen. Men han var ändå duktig även om han vart lite hängande i handen då han inte riktigt bjöd helt. I galoppen så körde jag mycket tempoväxlingar och väldigt mycket byten för att få igång honom. Gjorde även lite "piruetter" super duktig! I traven red jag mest över bommarna och körde skänkelvikningar. Travade väldigt fint på slutet och han kändes fin även om vi inte hade bästa starten så vart det mycket bättre! 
Nu ligger jag på soffan på landet och bara dör, så trött idag så skönt att bara ta det lugnt här idag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0