Stormtrivs

Att vara ledig en helg ger en helt annan känsla än att vara ledig på vardagar. Så är otroligt glad att jag är ledig varje helg nu hela augusti! 

Vaknade tidigt imorse men låg kvar o kollade serier innan det blev frukost och sen gick jag ut och körde backintervaller. Sen hjälpte jag mamma o pappa att fortsätta bygga på terrassen. Nu är det bara staketet på ena sidan kvar. 
Efter Lunch åkte jag till stallet. Var varmt idag och inte helt optimalt att rida mitt på dagen men ibland får det bli så. Walle var lite matt vilket inte är konstigt! Så bortsett ifrån det så hade jag en ganska bra känsla. I galoppen körde vi lite enkla byten och sen lite serier. Dom gick sådär, några bra andra inte lika bra. Han tar inte riktigt skänkeln.. men bara öva på tillslut lossnar det. 
I traven så gick han i en bra form och trots att han var lite matt så jobbade han på ganska bra. Imorn ska jag rida på kvällen så hoppas få lite mer motor då. 
Hängde sen kvar med Ann-Catrin hela eftermiddagen och var inte hemma först 18! Är så lycklig över att älska att hänga kvar i stallet igen! Har ju inte gjort det sen jag red på gömmargården och sen hos Lovisa, så roligt är det iaf! Och att walle dessutom stortrivs, han är en helt annan häst, så lugn och glad! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0