Vilken dag!

Från att jag vaknade imorse tills nu har jag haft ett leende på läpparna! Började med ett pass på gymmet, sen vidare till stallet. Blev rida i ösregn idag.. men går ju bra när man väl börjat rida och kommit igång. Ann-Catrin kollade och hjälpte mig idag, så bäst att ha henne där! Inte för att det behövdes så mycket hjälp för han var sååå sjukt fin!! 

Redan under uppvärmningen kändes han mjuk, framåt och lätt i handen. Sen när jag väl skulle börja sätta lite mer press så fortsatte han kännas superfin! En super form, bärig och lyssnade riktigt bra för skänkeln. Fin bjudning och bra påskjut! I galoppen övade jag vidare på serier och vi fick till 2 stycken på en långsida flera gånger! Raka och på hjälpen! När vi skulle få till 3 vart det kortslutning för oss båda men vi kämpar vidare! 
I traven halter och skolor. Sån himla fin trav idag! Tänk vad mycket det hänt bara senaste månaden!! Min fina Walter. 
Sen bar det av till jobbet för mitt sista heltidspass på Ica någonsin förhoppningsvis! Kommer ju jobba lite extra på helger men så skönt att känna att man kan släppa allt ansvar och inte känna att man kommer vara kvar där hela livet. Inte för det är något fel med det men inget för mig helt enkelt, varit där i 3,5 år nu så nu får det vara nog! Lyckan att gå därifrån var brutal! Sorgligt att lämna några men kommer ju träffas ändå så! 
Nu på kvällen var jag och Sebbe ute o käka och nu kollar vi film! En väldigt bra dag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0