Kvällens lektion

Hann bara fram till stallet lagom tills vi skulle åka, så bara lasta in båda hästarna och åka. Låg bara 10 min bort så var ju väldigt smidigt. Walle var väldigt duktig idag! Bråkade ingenting och då gick vi ändå på och pressade honom ordentligt! Idag övade vi på 8 metersvolterna i galopp som han blir lite markbunden i så fick rida på 

ordentligt i dom och göra dom lite ovala för att kunna trycka på honom mitt i. Sen övade vi vidare på seriebyten. Nu börjar vi få lite bättre grepp om dom men såå svårt! Han tar ju inte riktigt skänkeln så vi kämpade på med det och vara övertydlig o ta hjälp av spöet. Han vill ju att jag ska forma åt det håll jag ska byta åt men han måste lära sig att ta byteshjälpen oavsett. 
Sen övade vi lite uppridningar och halter och att han skulle stå Kvar på tygeln, ända vi gjort i över 3 års tid, blir inte bättre ändå haha.. sen övade vi skolor i traven. Han kändes superfin och fick lite mer tryck i honom. Så måste pressa honom ytterligare lite extra nu för att komma över nästa steg. Väldigt nöjd och var väldigt behövligt! 
Kom hem för en timme sen och nu har jag duschat o ätit och nu blir det sova! 
Godnatt! 


Kommentarer
Postat av: Sanna

Härligt att det gick så bra, vad duktiga ni är! :)

Svar: Tack snälla, vi kämpar på! Hur går det för dig? :)
vanessassdressyr.blogg.se

2017-08-17 @ 16:20:24
URL: http://www.sannajohansson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0