Känslan hade rätt

Idag hade vi lektion 8-10 och sen 15-16.30 typ. Så vart ett långt hål.. åkte hem för att hämta bilen på Verkstaden men dom hade ändå inte lyckats hitta problemet så ska tillbaka på tisdag igen.. suck! Grejer ska bara funka.. hann även träna en sväng och äta lunch innan jag skulle tillbaka till skolan för att träffa min grupp och gå igenom en 

Grej. Fick i uppgift att läsa tre artiklar till imorn varav två var på engelska! Fyfan fattar nada.. känns verkligen att man inte kommit in i pluggandet, allt bara går rakt ut och då dessutom att läsa på engelska är ju helt kört.. så har kämpat hela kvällen efter stallet nu, fortfarande helt lost så lämnar det. Skulle inte kunna något om det tills imorn utan bara ha ett hum om det inför föreläsningen. Så det blir säkert bra hopps jag haha.. 
när jag kom till stallet så möttes jag av en lerinpackad häst... välkommen hösten jag är inte glad att du är här.. haha så efter att ha tagit mig Ann det så red jag. Hade samma känsla idag som tidigare dagar och Ann -Catrin kunde se min känsla. Han blir lång bak, han bär inte och sätter inte under sig på samma sätt som han har gjort.. förmodligen så är han trött i kroppen och bakknäna, vilket inte är så konstigt med tanke på hur bra han har gått nu senaste tiden! Vi pushade kanske liite för långt för snabbt eftersom det har gått så smärtfritt och han bara blivit bättre och bättre. Men nu kom vi till en punkt där han börjar tycka att det tar emot lite. Vilket är förståeligt! Jag är så glad över att jag ändå kände det så tydligt och att det även syntes. Så nu blir det få i sig lite extra tillskott för att han ska återhämta sig lättare och sen efter tävlingen ta det lite lugnt så det inte blir något utav det. För han har inte ont eller så bara lite överansträngd känns det som, så vi får avvakta och se helt enkelt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0