Kandarprovning

Vaknade tidigt imorse så åkte direkt till gymmet. Känner mig mycket bättre idag så det känns skönt men tog det lugnt. Sen hem för att få liv i Sebbe eftersom han skulle med till stallet och sen vidare till landet. Skulle egentligen bara ridit på Walle idag men jarmo hade dragit så mycket med Bella i hoppningen tidigare på morgonen så 

hoppade upp för att han inte skulle komma undan med det. Han försökte dra iväg med mig ganska direkt, drar upp huvudet o bara springer. Men "bankade" på honom framåt och red in på en volt och sen var det bra med det. Så fort jag kände att han försökte så gick jag på honom framåt så vart inget mer efter det. Så det var ju skönt att det han inte fortsatte.. tror nog på att inte göra någon stor affär av det utan bara försöka lösa det framåt och rida vidare. Idag fungerade det iaf med det sen vet man ju aldrig nästa gång. 
Walle sen då! Vi provade att rida på kandar för första gången på flera månader. Sist jag red så var han arg och tvärnitade flera gånger.. så något med mitt kandar gillar han ju inte. Så idag provade jag Bellas kandar som har anatomiskt nackstycke,  som mitt träns har som han tycker om väldigt mycket. Det var lite stort o passade inte helt men han gick faktiskt på det utan att stanna! Han hängde lite mer i handen än på tränset och jag är ovan att rida med två tyglar men han skötte sig och vart bra mot slutet när han började bära mer och tog skänkeln. Red mest tempoväxlingar o samling för att se om vi fick någon reaktion ifrån honom. Så nu är nästa steg i kandarfrågan att rida på mitt egna nästa vecka för att se om han bara har blivit "snäll" som i allt annat senaste tiden eller om det är att han inte tycker om trycket ifrån mitt kandar just. Så blir spännande! Ett steg åt rätt håll iaf. 
Sen åkte vi till landet. Mamma färgade mitt hår lite mörkare direkt när vi kom dit. Sen åkte vi lite båt innan vi gick ut och åt på kvällen. Nu på kvällen har jag övat på att skjuta luftpistol, börja bli bättre o bättre på att sikta iaf. 
Nu är det läggdags, godnatt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0