Första skoldagen avklarad!

Började med att fotografera oss till passerkortet och sen åt vi lunch innan uppropet kl 13. Vi fick reda på vilken klass vi var i men fick aldrig träffas klassvis så vet inte än vilka som är i min klass än! Så blir spännande att se imorn! Dom gick igenom lite om skolan och hur terminen kommer se ut. Fick schema och är helt okej! Vissa 

dagar har jag långa håltimmar men då kan man ju antingen passa på att hinna till stallet, gymma eller plugga. Så det blir ju ändå bra ändå. Känns så roligt att vara igång iaf! Skönt att det är så nära till stallet därifrån också. Så var i stallet vid 4, skönt med tidig dag jämfört med när man jobbade! 
Kan inte riktigt sätta fingret på hur ridningen kändes idag.. han var inte riktigt med mig, lite slow och lite stark. Fast ändå gick det nog bättre än vad det kändes för det kändes egentligen inte dåligt. Haha oklart men ja vet inte riktigt hur jag tyckte det gick. I galoppen övade vi på galopp-halt med ett skrittsteg emellan och dom gick bra faktiskt! Övade även på skolor i galoppen och sen i traven. Mest slutor och försöka få honom ordentligt formad och eftergiven eftersom det är de domarna kan klaga på i just dom. Är kluven för hur det kändes så lämnar nog bara dagens pass utan vidare reflektion och låter honom vila imorn o tar nya tag på onsdag istället. Kan vara så att han är lite trött efter träningen i lördags och sen galoppträning på travbanan igår så blir nog bra med vila imorn. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0