En sen kväll i stallet

Kom innanför dörren för en halvtimme sen. Precis fått i mig mat och nu blir det snart bege sig till sängen! Kom hem lite senare än tänkt hehe.. 

jobbade 8-17 idag och åkte sen direkt till Walle. Jag och Bella red samtidigt. Båda var lite småbråkiga haha som vanligt när vi rider.. Walle kändes egentligen fin men var väldigt stark o hängig i handen. Vilket vart bättre stundtals men inte helt hundra. Så därför vart det lite konflikter för han tyckte jag var jobbig. Kändes kanske inte helt optimalt inför tävlingen men lyckades komma igenom det hyfsat iaf. Tror ändå att det är bra att han får vila imorn och hoppas på att han har vilat sig i form! 
Sen blev jag kvar i några timmar till hehe.. dom håller på och möblerar runt med sina saker och vi inackorderades saker så nu har jag fått en ny sadelkammare som jag ska dela med en annan tjej! Så vi fixade iordning den och städade ur den, det vart väldigt bra! Ska ta bild och visa. Fick även möjlighet att rensa lite bland mina saker så det var ju perfekt. 
Så en mysig kväll i stallet blev det! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0