Dagens ridpass

Efter shoppingen idag som slutade med ett par ta sneakers, nagellack och lite anteckningsblock o pennor åkte jag till min älskade Walle. Stod ute i gräshagen och njöt med sina kompisar. Är så lycklig över att han trivs så bra, han har verkligen förändrats. Till det positiva. Så mycket mer lugn och harmonisk, såklart finns hans 

adhd kvar haha men den har blivit mycket mindre. Idag blev det som sagt dressyr. Han kändes lite trött idag. Han kändes fin men hade inte det där lilla extra som jag haft senaste gångerna. Lite tung i handen och sjönk lite i formen, inte riktigt lika bärig som den brukar. I galoppen fortsatte jag nöta på seriebyten, fick till några bra långsidor där han tog skänkeln direkt och låg kvar i ramen. Att det ska vara så svårt! Sen 8-metersvolter och få honom att gå fram i dom o inte tappa bjudning. Sen lite enkla byten. Galoppen kändes bättre än traven iaf, vilket den oftast gör då han är lite bärigare i den och orkar sätta under sig mer. I traven körde jag mest halter för att få honom lite kvick och släppa ifrån handen. 

Nu på kvällen var jag som sagt och provade på att skjuta på the target. Ville bara få en känsla om hur det kommer vara innan vi börjar med det i skolan. Så man inte har noll koll på läget. Det gick ganska bra ändå! Svårt med dom som hade större rekyler men gick bra det med. Flög inte iväg iaf haha.. träffade alla utom 2 på tavlan iaf och de flesta på samma ställe så helt ute o cykla var man inte även om det var sjukt svårt att träffa. Man hade egentligen velat se tavlan emellan skjutningarna för att veta vilka exakta skott som träffade vart beroende på vart man siktade. Nu fick man se alla i slutet. Men aja känns skönt att ha provat innan iaf. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0