Bete

Direkt efter jag ridit gjorde jag iordning honom och sen åkte vi direkt. Gick inte in av sig själv men så fort soppborsten kom fram gick han direkt in. Resan tog lite längre tid då jag var tvungen att åka ner till mamma o pappa för att lämna lite kläder först.. Men var ändå där till 11. Släppte ut honom i en stor hage med mycket gräs, han såg lagom nöjd ut! Hon som har det verkar verkligen vettig och det känns bra även om det är lite jobbigt. Tillbaka i stallet sen vart det mocka ur boxen och skrubba... Fyfan det värsta med häst!! När jag väl var klar åkte jag till Skäris för att köpa det sista inför resan! Tänk att vi åker imorn! Helt sjukt! Sista ridpasset

Första gången på väldigt länge som jag hoppade upp ur sängen när klockan ringde! Gjorde mig iordning och var nere i stallet vid 8. Hämtade släpet, gjorde iordning Walle och red på en gång. Precis som han gjort nu senaste tiden så är han väldigt framtung när jag börjar rida. Uppvärmningen är verkligen svår, det har aldrig varit ett problem att rida honom låg och rund men nu dyker han verkligen neråt i början. Det blir bättre i galoppen iaf och kan rida igenom det bättre. Efter trav-galopp övergångar övergick jag till galopp-skritt övergångar. Han var väldigt duktig idag och spände inte alls till lika mycket som annars i fattningarna. Red tempoväxling, samla och rida på framåt. Åt höger går det nästan alltid bra men till vänster är det svårare men idag var han riktigt duktig även åt det hållet! Red sen lite förvänd och endast ett litet sammanbrott uppstod, duktig Walle. I traven sen hade jag en mycket bättre känsla en vad jag haft senaste dagarna/veckorna..! Lätt i handen och inte alls lika tung. Kunde hitta en bra takt och ja formen såg helt okej ut! Väldigt skönt att avsluta med en bra känsla iaf! 

Freedom!!

Äntligen har jag semester!!!! Kunde inte vara lyckligare än vad jag är just i detta ögonblick! Äntligen är 7 dagars arbete slut och jag har tre lediga veckor framför mig! Imornbitti åker jag ner till stallet på morgonen för att rida innan vi åker till betet. Känner en lättnad över att "släppa" taget om honom för två veckor men har ändå en liten klump i magen och känner mig lite ledsen för att inte få se honom på så länge.. Under våra 1 år och 3 månader har jag totalt varit borta från honom i 14 dagar.. Men det kommer bli bra, hon som har betet känns väldigt vettig så det känns tryggt. 


Sista jobbdagen!

Då var äntligen sista arbetsdagen här! Ett sista 12-21 pass på tre veckor, kunde inte vara gladare! 
Var i stallet tidigt idag igen för att rida lektion vid 8. När jag började värma kändes han väldigt tung i handen och stupade nedåt.. Blev bättre sen när jag galopperat iaf. Vi började med tempoväxlingar i trav sen, han var duktig men blev lite stark i handen stundtals o försökte dyka så fort han fick chansen. Det positiva idag var att det inte alls var så mycket protester och att han bet ihop och gjorde det han skulle göra även om det var jobbigt. Det gäller att få den där toleransnivån lite längre för varje dag, tyvärr går den bakåt lite väl mycket ibland men det blir väll bättre med tiden. I galoppen sen så red jag först förvänd och felställde bara för att han skulle komma igenom helt och hålla bogarna på plats. Högerförvända gick bättre men i vänster ville han byta galopp mest hela tiden o började studsa på stället, bara för det är jobbigare i vänster. Fick sen till ett rent byte åt varje håll, shit att det ska vara så svårt att time:a! Men det lär jag mig väll tillslut! Traven vart bättre efter galoppen iaf även om känslan inte är helt hundra och det känns som han går ur form så ser det iaf bra ut, vilket på ett sätt är bra men jobbigt att aldrig komma till någon bra helheltskänsla.25 juni

Klockan ringde 5 imorse, kan nog inte längta mer efter en sovmorgon nu.. Åkte till stallet för att fodra "mina" hästar, mocka och göra mat innan jag sen gjorde iordning Walle. Idag stod uteritt på schemat, han har ju inte kännts helt med mig och oavsett vad jag gör nu så är det svårt så ett litet break för oss båda var förhoppningsvis bra. Hade varit mysigt med lite soluppgång samtidigt men fick rida i mulet kallt väder istället... Kan sommarn snälla komma nu!!! Han var duktig iaf och tyckte det var mysigt, nöjd och glad häst = nöjd och glad mamma.
Släppte sen ut hästarna, gjorde mig iordning och åkte till jobbet. Jobbade 8-19 idag, helt jävla slut nu.. Imorn är sista dagen innan semestern iaf, kunde inte längta mer!!!!
 
 

24 juni

Idag red jag då lektion för Pernilla. Hade väll ingen toppenkänsla idag heller, kändes som han gick i framstupa hela första delen av lektionen och tung i handen. Han bar sig inte själv för fem öre.. Stundtals kändes det väll okej men i det stora hela så har jag ingen bra känsla. Men han är väll i ett stadie just nu där det är väldigt jobbigt och tar emot men förhoppningsvis när han blir starkare så släpper den pissiga känslan. Galoppen känns bra iaf, tur det. Vi gjorde inget speciellt mer än att han ska gå i ramen och inte få gå o kasta något ben hit o dit och bli som en ål.. Ska förmodligen rida för henne på fredag igen, lika bra att köra på nu fram tills han åker! Förhoppningsvis gör betet honom gott och att det är vila han behöver för att komma tillbaka på rätt spår igen! 


Egna åsikter

Började jobba redan klockan 7 imorse för att vi skulle bygga om i fruktdisken! Tidigt men det var väldigt roligt och det vart super bra o fint! Eftersom jag började 7 kunde jag gå vid halv 5, skönt! Åkte direkt till stallet, mockade o gjorde mat innan Pernilla red på Walle. Han var inte så lite bråkig idag.. Försökte kasta av henne ett antal gånger.. Men jag har ju känt att det varit pågång och hon kommer ju åt honom ännu mer än mig så då säger han ifrån.. När han väl gick såg han fin ut! Men mestadels stod han nog mest still och bråkade, denna häst alltså, så mycket åsikter.. Ska rida lektion imorn så hoppas få lite mer hjälp att komma igenom det då! 


Att det ska vara så svårt att rida

Då var det måndag igen och 6 dagar kvar tills jag och Zarah åker till Rhodos, kan inte längta mer!! Bara 4 jobbdagar kvar tills jag gå på semester och 5 dagar tills Walle åker på bete, nedräkningen är i fullgång på alla fronter! 
Hade sovmorgon till 8 idag, var ju inte igår.. Åkte ner till stallet för att rida och fixa innan jobbet kl 12. Känslan i början av passet var bra och även i galoppen, mjuk och följsam. Lite svårt i vänstergaloppen idag.. Speciellt i avsaktningarna till skritt, studsade mest på stället och stressade upp sig i onödan.. Vänster galopp är svårare att samla än höger men det är för att han har svårare i vänster generellt. I traven sen hade jag svårt att hitta en bra takt och tempo, så svårt när han antingen blir tusenfoting o pinar på eller går o släpar benen efter sig i någon mestrav.. Lite stark o tung i handen och lyssnade inte riktigt på sätet så nja fick ingen super känsla. Att det ska vara så svårt! 

Den här traven vill jag ha hela tiden! 

Tidig morgon

Uppe halv 6 imorse för att hinna fodra och rida innan jobbet.. Såå tungt att gå upp tur att man vaknar till när man kommer till stallet iaf. Fodrade, mockade och gjorde mat innan jag red. Han kändes okej idag, han brukar ju bli förjävlig när han får vila men det kändes inte helt förjävligt iaf. Började med att göra mycket övergångar till skritt och sen trav-galopp övergångar. Galoppen känns nästan alltid bra numera, den har blivit så kontrollerbar. Från att hela tiden ha behövt gasa på för att han inte ska bryta av till att kunna samla galoppen och han forsätter galoppera. Kunna rida tempoväxlingar och han lyssnar direkt för sätet, duktig häst. Han var lite bråkig när vi skulle rida öppna i galopp men det vart lite för jobbigt och då måste man strejka lite.. Traven tycker jag fortfarande är svår, lite tung i handen och får inte riktigt bukt med känslan och hur det ser ut. Antingen blir han för kort och kantig eller för lång o kantig får inte den där mjuka runda känsla i formen som jag både vill känna och se. Traven generellt känns bra iaf. 


Midsommardagen

Igår kväll åt jag som sagt middag hemma hos Zarah med hennes brorsor och pappa + några kompisar, hade en trevlig kväll med god mat och pokerspelande! Haha var nog sämst av alla men det var roligt iaf! Åkte ändå hem vid halv 1, skulle ju ändå upp o jobba 8 imorse.. Var ett lik när jag vaknade ändå, herregud vad tungt det var att gå upp.. Mått rätt okej lite ont i huvudet imorse men annars bara trött. Jobbat själv på grönt idag, kom inte alls så mycket varor så har inte behövt stressa ihjäl mig iaf. Är väldigt roligt att jobba med det iaf, ska vara där imorn med så det blir roligt! Åkte ner till stallet på lunchen för att mocka och göra mat, hade ingen energi för att rida idag.. Dåligt av mig men nu fick det bli så, imorn ska jag göra det iaf! Han åker ju ändå på sommarbete om en vecka nu så nu ska det tränas in i det sista!
 
 
 
 

Glad midsommar

Det här med dåligt väder på midsommar verkar vara en del av traditionen.. Åkte ut till båten igårkväll i ösregn, haha vi var helt dyngsura när vi kom fram till kråmö.. Började dagen med att ta en promenad med Jason och plockade blommor till min krans! Sen gjorde vi oss iordning och såsmåningom vart det lunch uppe i ladan. Mysigt även om det regnade! Efter tårtan skjutsade Sebbe tillbaka mig till Trosa i jollen, lika blöta denna gång.. Åkte direkt till stallet mockade och gjorde mat för att sen hem, byta om och åka till Zarah! Blir middag och häng hos henne med hennes brorsor och kompisar, trevligt trevligt! Ha en fortsatt bra midsommar! Tidig morgon

Uppe halv 6 för att hinna rida och släppa ut hästarna och duscha innan jobbet. Ridningen gick helt okej. Galoppen kändes väldigt bra, kunde samla och rida på framåt utan att han blev stark eller tung i handen. Gjorde några byten själv och dom till höger gick väldigt bra sen har jag svårt åt andra hållet men jag kommer ju lära mig tillslut! 
I traven kändes han dock inte jätte stark men typ kantig, inte så rund som jag vill ha honom, han travade bra men formen kändes i helt hundra i varken den högre eller lägre.. Så inte helt hundra känsla. Han ska få vila en dag i helgen iaf så får jag hoppas att den gör honom gott och inte motsatt.. 

Lektion i regn

Efter en lång dag på jobbet så åkte jag hem, åt middag, bytte om och sen packade inför imorn då jag ska åka ut till båten efter jobbet. 
Åkte sen ner till stallet. Fixade med maten tills imorn eftersom jag kommer ha det lite stressigt och sen gjorde jag iordning Walle i lugn och ro innan jag skulle rida för Siri! Eftersom Pernilla och jag inte kunde få ihop det att rida lektion något mer den här veckan och jag känner att jag verkligen behöver hjälp nu så är Siri ett perfekt komplement. Hon är superduktig och det var jätte roligt! Han kändes fin och inte alls så stark i början. Red mycket tempoväxlingar i trav och galopp. Och även öppnor i galopp för att få honom att tänja ut sig lite och trampa in ordentligt inundersig. Han var superduktig även om han tyckte det var jobbigt. Red även lite byten sen! Från början så släpper jag allt och typ blundar när jag ska byta haha.. Men när jag vågar hålla kvar så byter han rent direkt på hjälpen! Sen i traven vart han lite trött och tung i handen, red mycket halter och tempoväxlingar men det släppte inte riktigt.. Avslutade med att lägga ner ett par varv och sen ta upp honom igen för att inte avsluta när han känns stark och då fick jag en bättre känsla iaf och kunde sen lägga ner igen. Jag är nöjd iaf. Nu känner jag att jag vill rida och längtar efter det, förra veckan var det rätt tungt.. 
Oavsett hur det går i ridningen, eller hur jobbig du än kan vara så kommer du alltid vara ljuset i mitt liv och min absoluta favorit ❤️


17 juni

Blir dubbelt upp i stallet idag. Nere vid halv 7 imorse för att släppa ut hästarna, mocka och göra mat. Hästarna går nere på gräs nu så är en bit att gå då de flesta hästarna i min haggrupp går längst bort.. Så tar lite längre tid en annars men hann till jobbet iaf. Åker tillbaka ner efter jobbet sen för att rida! 


Bättre känsla

Efter jobbet gick jag hem bytte om åt middag och åkte direkt till stallet. Gjorde  iordning honom och red direkt. Kan säga att det märktes att han gått på gräs hela dagen.. Han var nog alldeles uppjäst för fram tänkte han inte gå.. Vi stod mest still och bråkade till en början. Men gasade verkligen på i både trav och galopp o gjorde mycket övergångar även om han inte tog igångsättningarna. Tillslut släppte det och han bjöd av sig själv och började kännas väldigt fin! Kunde samla galoppen och göra jättefina övergångar, red sen både öppnor och slutor i galopp, jätteduktig var han! I traven red jag först halter och sen tempoväxlingar. Fick känslan av att vi red passage, haha inte någon wowpassage men kunde aktivera honom samtidigt som jag samlade så han fick jättefin trav! Han kändes lite stark men inte alls lika farligt som han kändes förra veckan! Jag är väldigt nöjd iaf! 


Snabbvisit

Idag blir det två vändor till stallet. Var nere imorse en snabbis för att mocka och göra mat innan jag åkte vidare till jobbet. Möttes av en väldigt lerig Walle när jag kom.. Haha kommer bli lite jobb ikväll att få honom ren.. Åker iaf ner för att rida efter jobbet sen. Återkommer hur det gick senare! 

15 juni

Var nere i stallet halv 9. Mockade och gjorde maten innan jag tog in och gjorde  iordning Walle till Pernilla! Han var lite tjaffsig och motsträvig i början men sen blev det mycket bättre även om han tyckte det var jobbigt och sa ifrån lite så vart han väldigt fin. Hon övade på lite byten, alla satt klockrent! Nu ska bara jag lära mig.. Väldigt bra att öva på byten på honom då han automatiskt måste sätta in bakbenen mer. Han var duktig iaf så får vi se hur det känns att rida imorn! 


Bommar

Efter att ha gått hem direkt efter jobbet igår, åt sushi och godis nerbäddad i soffan och sen la sig i sängen vid 10 och vaknade halv 9 imorse känner jag mig något på banan igen! Har varit alldeles för mycket nu och alldeles för lite sömn.. Så min lediga söndag vart verkligen en vilodag. Låg på soffan hela förmiddagen. Åt lunch och sen fikade vi med mormor innan jag åkte ner till stallet. Så roligt att hela gänget var där! Så vart en massa häng innan jag och Sara skulle trava lite bommar och hon även hoppa. Bangade på den, vilket nog var bra då han bockade när vi körde galoppbommar.. Den där hästen alltså.. Travbommarna gick iaf bra! Han var jätteduktig och tog verkligen i över bommarna, måste bli bättre på att lägga fram de! Efter en bockning, travbommar och sen även bytte jag till det tvådelade bettet så kändes han väldigt bra idag! Inte alls så stark som han varit! Vet inte vilket av det som funkade bäst men det vart ett bra resultat iaf! I galoppen kunde jag samla jättefint och gjorde jättefina övergångar till skritt! Så skönt att jag kom igenom det efter veckans tuffa ridpass..


13 juni

Uppe 6 imorse för att hinna rida innan jobbet. Skulle egentligen börjat 12 idag men lyckades byta till 9-18 pass istället, så skönt! Började att mocka och fixa maten innan jag red. Bröt ihop rätt tidigt när det kändes förjävligt och det var bara bråkigt och tjafsigt.. Men sa till mig själv nu rider du igenom det hur dåligt det än känns! Och stundtals fick jag faktiskt en helt okej känsla. Efter uppvärmning i trav och galopp i full fart hehe.. Så började jag göra trav- galopp övergångar och sen trav-skritt övergångar, dom kändes väldigt bra faktiskt! Gjorde dom jättefina och kunde verkligen samla galoppen! Sen i traven så samlade jag och red på framåt, samlade och red på framåt bara för att han skulle sluta hänga i handen och stundtals kändes han superfin och sen nästa sekund hängde han i handen igen.. Men han arbetade verkligen med sina lata småbakben idag iaf så han fick fin trav även om han var stark. Så jag är ändå nöjd att jag lyckades komma igenom det lite mer idag iaf och inte gav upp när det kändes förjävligt. 


Dålig

Blev rida själv idag med.. Gick inte bra idag heller, så jävla stark.. Red verkligen bara övergångar och tempoväxlingar men det släppte ändå inte.. Gaah så jävla svårt nu!!! Vet inte ens vad jag gör, känner mig bara så otroligt dålig.. Aja det är väll bara fortsätta rida på och hoppas det släpper snart..


Hagfixardag

Äntligen en ledig dag! Fick dock ändå ingen sovmorgon men skönt att bara kunna göra vad man vill ändå! Var nere i stallet vid 9, släppte ut hästarna och sen hängde jag med Agneta o Siri. Gick såsmåningom ner för att fixa Walles sommarhage, fyfan har inget tålamod alls för sånt haha.. Men det var inte så mycket att fixa iaf! Lunchade och sen red jag. Egentligen skulle Pernilla ridit men nu vart det inte så.. Det gick inte bra att rida heller.. Höll på att bryta ihop för att han var så stark.. Red mycket övergångar, halter från alla gångarter men det släppte inte så jag la bara ner tillslut för jag inte orkade.. Bäst för henne att hon rider imorn för nu är det inte så roligt.. 
På eftermiddagen nu har jag hängt med Ylva! Tog en glass nere vid Långsjön och solade lite, äntligen lite sommarvärme! Shopping

Clinicen igår var väldigt bra! Hann bara se 2 timmar innan jag var tvungen att åka men väldigt lärorikt att få höra ur både tränar och domarsynpunkter. Mycket intressant! Det var även shopping där! Hittade äntligen ett bredare skärp till mina tävlingsbyxor! Ett svart med diamanter i! Fick även med mig ett cooler täcke som håller hästen kyld under varma dagar på träning o tävling och absorberar svetten väldigt bra! För endast 500 spänn så jag slog till! Inte det finaste men väldigt praktiskt! 

Ett sånt fast bredare!

10 juni

Morgonen började väldigt hetsigt då min mobil stängt av sig så jag hade försovit mig.. Inte mer än 20 min iaf så det var ju tur det! Släppte ut alla hästar och sen tog jag mig an vilddjuret.. Haha han var helt galen inne i boxen när jag kom.. Red sen på ridbanan. Hade inte jättebra känsla men fick hjälp av Agneta på slutet så då kändes det bättre! Han var väldigt hastig i början och även om jag ska rida på framåt så vart det verkligen bara tusenfoting.. Men sen när Agneta kom så skulle jag sänka honom lite och bara ta tillbaka och då tillslut vart det lite bättre. Men han är  så himla lat så han tar ju inte riktigt i så mycket som man hade velat.. I galoppen kändes det bättre. Började med trav-galopp och sen skritt-galopp. Där var han duktig och jag kunde ta tillbaka galoppen o samla lite utan att han dog. Hoppas Pernilla kan rida imorn! 


Clinic

När klockan ringde halv 6 imorse trodde jag påriktigt att jag skulle dö.. Herregud har nog aldrig varit så trött.. tog mig iaf ner till stallet. Mockade och fixade innan jag red ut i morgonsolen. Började med att ta mördarbacken två vändor, han tyckte det var jätte jobbigt stackarn haha.. Sen skrittarbetade jag honom lite på fotbollsplanen innan vi red hemåt. Försökte mig på att trava men orkade aldrig korta mina läder så studsade runt på en nybörjare på ryggen så struntade i det Haha! 
Men det var mysigt iaf! 
Åkte direkt till jobbet men slutade redan vid 15 då jag skulle på DFF:s Clinic som Pernilla är med i. Så nu inväntar jag på att det ska börja! Spännande. 

Haha upptäckte att vi glömt klippa upp en knopp från i söndags Hahaha 

Nya tänder

Herregud vad jag är trött hela tiden, får aldrig sova ut.. Vet inte ens när jag hade en sovmorgon sist och när jag kommer ha det igen.. Aja det är bara kriga sig igenom dagarna och se Ut som ett jävla lik.. Var nere i stallet vid halv 9 imorse. Mockade och gjorde maten innan jag åkte in till stan för att sätta in mina nya porslinständer! Jag är väldigt nöjd och med någon blekning till kommer det bli toppen! Så skönt att äntligen kunna le igen och inte se ut som ett mongo! 
Jobb 12-21 så snart får jag äntligen gå hem och sova! Sista tävlingen för säsongen

Igår ringde klockan kl 8, trots att jag inte kom hem först 2 så kände jag mig inte så trött när klockan ringde. Mest taggad över att åka och tävla. 
Höll på att fixa med allt som jag kunde fixa innan jag tog in honom för badning och knoppning. Han var ett riktigt pain in the as att knoppa igår.. Haha dom vart verkligen inte bra men men. Lastningen gick toppen, han gick rakt in utan att tveka! Duktig kille. Åkte från stallet vid 12 för att hinna se på Therese när hon red innan mig. Resan tog 1,5 timme och han stod snällt hela vägen. Väl där stod han i transporten lika länge utan några försök till att ta sig ut! Så stolt över min lilla häst! Det tar sig sakta men säkert. 
Framridningen var riktigt dålig.. Väldigt konstigt underlag som swishade när han rörde sig, tungt och vart nästan halt.. Men fick en okej känsla ändå! Bättre än vad jag haft hemma på sista tiden! 
Väl inne på banan var han väldigt disträ haha.. Gnäggade åt alla som gick förbi och lyssnade inte riktigt på mig.. Men eftersom jag för första gången red en Msv C:2 så hade jag inga förväntningar utan tog det som en träning, eftersom det är mycket svårt i den. Med mycket missar så lyckades vi ändå få 60%! Trodde jag aldrig när jag gick ut från banan! Känns skönt att veta att även om vi har lite att jobba på så är vi inte helt ute och cyklar på den nivån! 
Påvägen hem hamnade vi såklart i köer och det tog 1 timme extra hem.. Men Walle var superduktig och stod still hela vägen! Prinsen ❤️
Fullspäckad helg

Dåligt med uppdatering nu, fullt upp hela helgen. Igår var jag i stallet 7 för att släppa ut hästar och rida. Ridningen gick sådär hade inte bästa känslan men hade inte tillräckligt med tid för att hinna rida igenom det heller så vart lite stressigt. I galoppfattningarna från skritt var han jättespänd och enkla byten kändes inprincip omöjliga.. Men men kunde inte göra så mycket åt saken.. Hatar att rida när man är stressad.. Jobb sen 9-18, direkt hem och gjorde iordning sig för att sen dra till snaps och fira Gabbe! Längesen jag träffade både honom och Lovisa, även Sandra och Vickan så det var roligt! Lyckad kväll med mycket dans! Vart inte jättesent eftersom jag skulle tävla idag men hade roligt ändå! Återkommer om tävlingen imorn! 


Friday

Igår red jag äntligen lektion igen! Var alldeles för längesen.. Fokus låg på att få honom att gå fram och bjuda av sig själv. Även om det vart lite hastigt så är det bättre än att han går och trycker. Han var duktig, jag var mindre duktig.. Fokus nu är att börja jobba fram mer gång i honom och jag vet inte om jag har kapaciteten att få fram det men förhoppningsvis så lyckas vi. Red lite öppnor, är inprincip omöjligt i mitt tycke haha.. Nä men tycker det är jättesvårt och när han inte har helt lätt med det heller så blir det ännu svårare att hitta rätt.. Men tidsnog är det säkert lätt som en plätt! 
Sen vart de dra in till stan och dra på Ellens utspring! Sen vidare till hennes och Jespers mottagningar på kvällen! Bra kväll!4 juni

Nere vid stallet 7 imorse, släppte ut hästarna och gjorde maten innan jag red. Blev ridhuset idag, längesen nu men kände att jag behövde ha speglar. Jag började verkligen med att gasa i uppvärmingen i både trav och galopp för att han skulle börja bjuda av sig själv  ordentligt. Vilket var en bra början för sen behövde jag bara ta tillbaka honom.  Galoppen var han duktig i och kunde samla fint. Försökte rida på en väg från C:2an som är två serpentiner med förvänd i ena och enkelt byte i andra. Väldigt svårt med enkla bytet från förvänd galopp då jag måste samla ordentligt innan övergången till skritt. Så dom får vi öva på nu fredag o lördag! I traven sen kändes han sådär men han såg finare ut än det kändes så det var ju bra det. Så jag är ändå rätt nöjd inte bästa känslan men han var duktig! 


3 juni

Jobbade på frukten idag, det är helt klart det roligaste. Slutade halv 6 och åkte direkt till stallet. Gjorde iordning och red direkt. Red på utebanan i storm.. Tarkan kom förbi och hängde också, roligt att träffas igen, jätte längesen nu! Ridningen gick sådär. Tror jag kom igenom det lite iaf. Lite hängig i handen och ville inte riktigt komma igenom i sidorna. Det vart bättre men han orkade inte riktigt bära sig så som han ska men får hoppas det släpper tills tävlingen på söndag. Får hoppas på bättre känsla imorn! 
Var sen nere och betade en sväng också, så jävla tråkigt men måste ju göras.. 

Det här med att sänka är ju inget problem haha.. 

Morgonsol

Igår vart hela dagen lite hetsig. Började med att åka till stallet vid 6 för att hinna rida innan jobbet. Dock vart jag lite sen eftersom jag skulle hinna lämna in bilen på verkstaden så hann inte rida på banan. Så det vart en sväng ut i skogen i morgonsolen, vart lite klättring också så han vart någorlunda ansträngd haha. 
Under lunchen ringde hela stallet för att berätta att walles hage hade ramlat och dom tagit in honom.. Såklart den skulle ramla nu också.. Så vart åka ner efter jobbet och plocka ner hagen så får han gå lite där det finns plats om dagarna, häldre så än att han ska bli skadad. Var även nere och betade 30 min i regnet, mysigt.. 
Sen åkte jag, Zarah och Therese hem till Carolina för att äta middag, mysigt nu när vi inte träffats på ett tag! Bilder från i helgen

Här är lite bilder både frpn mun kamera och som Agnes har fotat.
 
 
 
 

1 juni

Herregud trodde jag skulle dö när jag vart väckt imorse.. Så jävla trött och vet inte ens när jag får sovmorgon nästa gång.. Aja var nere i stallet innan jobbet för att mocka och göra mat, eftersom han tävlat hela helgen så får han en vilodag idag. Jobbar 8-17.30 sen ska jag hem och dö på soffan! Ha en bra måndag! 


RSS 2.0