Härlig känsla

Tanken var att gå upp tidigt imorse för att rida innan lektionen men besämde mig för att ta sovmorgon istället, helt rätt beslut! Så red i pausen vid 12 istället med Carolina, så det var roligt!
Åh min häst var så fin idag!!! Kan leva på den här känslan länge. Han var så bärig av sig själv idag och bara gick där uppe, fin trav och ja han kändes så fin! Forsatte öva på skritt galopp övergångar, fick några riktigt fina fattningar men vi kämpar på med övergångarna. Sen livets ögonblick att han stod på tygeln i två av halterna från trav!! Vi gjorde väldigt mycket halter just för att de inte ska vara några konstigheter att stå på tygeln och ja dom två sista vart så bra! Han blir så fin efter halterna så det är bara fortsätta kämpa. Men i det stora hela så hade jag en fantastisk känsla!
 

Hovslagardags

Stressig dag idag. Var ju som sagt nere i stallet på morgonen och red. När jag fixat klart allt var det bara åka hem, duscha och göra mig iordning för att sen åka tillbaka ner till stallet för att Hovslagarn skulle komma! Jag har bytt hovslagare nu med flytten, inte för att jag tyckte att min förra var dålig på något sett men han håller mest till åt andra hållet så då kände jag att jag lika gärna kan byta till någon på plats här. Sigge som jag har nu är super bra och han skodde Walle på ridskolan förut också så jag tror det blir super. Så skönt att Walle inte har några komplicerade hovar så man måste krångla med specialsaker. Walle är ju väldigt snäll att sko men eftersom han har lite adhd så tycker han att det är såå tråkigt att stå stilla så länge.. Vilket resulterade i att han stod och headbanga i en timme och knockade därmed till mig.. Haha lilla häst.. När han var klar vart det snabbt tillbaka hem, skjutsa pappa och sen gå direkt till jobbet eftersom jag var tvungen att komma in tidigare idag.. Aja ha en bra fredagkväll! 

27 februari

Var nere vid halv 9 imorse för att hinna rida i lugn och ro innan lektionen började vid 10. 
Walle kändes väldigt fin idag! Hade en väldigt bra känsla genom hela passet! 
Efter uppvärmningen så satsade jag på att fortsätta öva på galopp-skritt arbete. Han fattar väldigt fina fattningar från skritt och gör fina övergångar i högervarv men i vänster så blir det alltid några travsteg. Försöker verkligen samla galoppen ordentligt innan avsaktningen men det hjälper inte.. Men det är bar fortsätta öva! I traven fortsatte jag med skänkelvikningarna, att han verkligen ska korsa ordentligt och han var jätteduktig! Använde mig av spöet i traven och bara av att ha det i handen så får han en helt annan energi. Han blev superfin och gick i fin form o jag tyckte jag satt hyfsat bra, försökte verkligen tänka på den hela tiden! 26 februari

Var nere och släppte ut hästarna imorse.  Sen skulle Pernilla inte rida först vid 12. Så jag hängde kvar och fixade med allt. Walle var jättefin när Pernilla red! Han blir finare och finare hela tiden, så roligt! Hon red mest galopp och gjorde mycket skrittövergångar. Han var duktig men han har ju mycket åsikter och så fort han tycker det är jobbigt så tjafsar han emot.. Ställde sig till och med idag?! Första gången.. Men så fort hon kom igenom det så är det bra sen, han bara måste försöka för att se om han kan komma undan. Men han var superduktig och vart så fin! 
Hur jävla läskig är inte Jason tunga haha? 

Lite sömn

Har inte fått mycket sömn inatt och känner mig som ett vandrande lik just nu.. Fyfan vad jag hatar det här!!! Min älskade bebis<3 
Tog mig ner till stallet tidigt för att hinna rida innan kursen började. Han var duktig och kändes fin. Jag var lite för ofokuserad och red väll inte så strukturerat. Men han fick röra på sig iaf. Just nu sitter jag på jobbet och kämpar för att överleva dagen och resten av dagarna framöver. 

Min Robin ❤️

Vet inte ens vart jag ska börja.. Idag var vi tvungna att säga hejdå till min älskade bebis. Kan inte förklara hur jobbigt det var. I nästan 10 år har du funnits vid min sida. Alla minnen vi har, allt vi gjort tillsammans från det att jag var liten fram tills nu. Du har varit med mig halva mitt liv, följt med genom med och motgångar. Trodde nog aldrig att en kanin kunde komma en så nära men du har varit som en hund här hemma. Varit lös i huset, alltid hoppat upp i soffan och gosat ner dig med oss, du har spridit så mycket kärlek. Minns fortfarande dagen då du kom till stallet, så liten! Alla minnen från stallet innan du flyttade hem till oss, alla hopptävlingar vi varit med på, alla skogspromenader, somrarna då du följde med oss och bodde på båten. Så mycket minnen och så mycket kärlek. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan och du kommer alltid vara med lilla bebis. Vila i frid Robin. 

Superduper fin

Sitter just nu på jobbet och äter lunch, alldeles själv.. Haha hatar att ingen har lunch samtidigt som mig.. Men orkar inte gå hem ändå så får stå ut. 
Red lektion imorse! Shit vad fin han vart!!! Åh svävar på moln! Bara från förra veckan har det blivit mycket bättre, så roligt! Han blir starkare för varje dag och jag har blivit bättre i min sits även om jag fortfarande måste ha någon som tjatar på mig, allt bara går framåt! Red även med spö i traven idag, vilket fungerar super på honom, då får man verkligen reaktion direkt när man använder det. Vilket han också såklart ska bli efter skänklarna. Men han var superduktig idag och även om han tyckte det var jobbigt och vi pressade honom så la han inte till några dumheter. Ska nu träna på att endast använda skänkeln när den behövs och då ska han gå fram direkt, öva på sitsen, ihop med händerna, inte låta tyglarna glida, tillbaka med axlarna och sen att han ska ta den sidförande skänkeln. Han gör fina skänkelvikningar men ska pressa lite mer på träning så han verkligen korsar ordentligt och att han såsmåningom göra det självmant. Årsmöte

Idag stod tömkörning på schemat. Han var duktig och vart väldigt fin!
Började med trav och skrittövergångar som sen övergick i trav galoppövergångar, han är väldigt lydig och gjorde fina övergångar i alla gångarter. Efter galoppen fick han bättre trav och då fortsatte jag med att göra halvhalter, nästan gå ner i skritt och direkt fram i trav, där var han superduktig och satt in sig fint inunder sig!  Och då kommer han ju automatiskt upp lite mer med fronten och då såg han riktigt fin ut även om det är svårt att få upp honom så mycket som man vill på töm. Sen gick vi ut en sväng efteråt med pappa.
 
Nu på eftermiddagen hade vi årsmöte. Efter diskuterade vi hagarna, vet inte om vi egentligen vart så mycket klokare.. Återstår att se imorn..
 

Kaos

Är ledig hela helgen, helt underbart!
Var uppe tidigt imorse ändå för att vara med vid utsläppet idag. Lösningen var att dela av stora hagen i två och så skulle Walle gå med Zacke i den ena. Så vi släppte ihop de två först och det funkade väldigt bra, precis som förra helgen. Men efter att ha försökt att borra ner plaststolp i marken så insåg vi att det inte skulle funka.. Och för mig fanns det inte en chans att spärra av hagen med hjälp av hinderstöd, tänker inte riskera att han skadas pågrund av det! Efter att jag har gett en del förslag om vilka han kan gå med så provar dom att släppa in Cash i stora hagen. Men det funkade inte alls stackars Walle var livrädd för honom och sprang iväg.. Inte nog med de så börjar Cash klättra på honom sen?! Sprang in och hämtade honom då, så nu kanske de insåg att det inte funkade.. Så nu står han utan hage igen och nu inväntar vi på vad nästa steg blir.. Åhh orkar inte det här, stackars lilla bebis.
 
Red iaf sen efter, helt själv i pausen det var ju trevligt! Mamma och mormor kom ner o tittade med galna hundarna haha herregud de lät som vi hade värsta cirkusen med oss.. Walle kändes väldigt fin iaf! Han bockade till någon gång men det kändes mer som han vart rädd för något o kastade sig lite, väldigt konstigt var det iaf och sen efter det så var han lika fin igen så jag vet inte vad det var. Hade exakt samma känsla i galoppen idag som igår! Traven är lite svårare där han inte riktigt bjuder av sig själv o jag blir lite ostadig. Men i det stora hela är jag nöjd. Orkar ju inte rida så länge, haha helt sjukt hur dålig kondis jag fått..
 

Fina fina Walle

Hade morgonfodringen imorse, så var nere i stallet vid 7. Inte en människa där, så lugnt och tyst. Härlig känsla. Så fort Walle ätit upp sin frukost så gick vi in i ridhuset. Första gången den här veckan som jag red själv, värt! Shit vad fin och duktig han var idag! Hade sån bra känsla! Det kändes verkligen som jag bara kunde sitta där idag och han gick precis så som han skulle. I galoppen hade jag bäst känsla. Galopperade på bra och hade verkligen känslan av att galoppera i uppförsbacke, superfin var han! Tur att ridningen känns så bra nu när vi inte har något bra flow i resten av livet..


Hälsa på hos Lovisa

Var nere i stallet vid 8 imorse, släppte ut hästarna innan jag gjorde iordning Walle till Pernilla som skulle rida idag!
Han vart verkligen superfin! Det är så bra att hon kan rida, hon vågar gå på honom på ett helt annat sätt en jag gör. Han har ju väldigt mycket åsikter och är väldigt stoig haha men när hon väl sagt till honom så blir han så jävla fin efteråt! Längtar redan efter att få rida imorgon!
 
Efter att ha ätit lunch i stallet så åkte jag ut till Lovisa och hälsade på! Kändes så naturligt att åka dit och det kändes typ som att Walle skulle stå där i stallet precis som vanligt. Roligt att hälsa på iaf! Vi fikade och snackade i flera timmar, hängde lite nere i stallet innan jag åkte hemmåt.
Nu ligger jag i sängen med nymålade naglar, har provat måla dom med gel lack. Hoppas innerligt att det funkar och håller lite mer en 1 dag typ.. Jag försöker att hålla mina naglar så snygga som möjligt hela tiden med nytt nagerlack men det är så frustrerande att det lossnar typ efter någondag.. Så svårt att få det att hålla när man håller på i stallet varje dag och på jobbet så jag hoppas att det här funkar!
 
 

Kort pass

Började jobba 12 idag så var nere i stallet imorse. Trodde jag skulle rida själv eftersom jag var där så tidigt, fel hade jag haha.. Nä men Pernilla och Sara red också. Walle kändes väldigt fin och inte alls spänd. Men det vart lite mycket när Pernilla skulle öva byten på en Donna som är lite överallt, då kändes det mest som jag var i vägen och fick inte ut så mycket av att akta mig hela tiden. Så det vart inte så långt ridpass men den tiden jag red så kändes han väldigt fin iaf! Och fick väldigt fina fattningar från trav till galopp! 


17 februari

Vaknade 8 imorse med andan i halsen av en mardröm.. Fyfan asså på min ända sovmorgon den här veckan såklart..
Var hemma och tog det lugnt på morgonen ett tag innan jag åkte ner till stallet. Ledig idag så hade god tid på mig att fixa med allt. Efter att de harvat ridhuset så red jag och Agneta. Dock vart det väldigt hårt på vissa ställen efter harvningen så kunde mest rida på ena halvan av ridhuset, vilket vart rätt jobbigt när 2 till skulle rida.. Men han rida lite innan det iaf och hade en väldigt bra känsla! Han kändes verkligen superfin och jag kände mig mycket mer konsekvent i det jag gjorde. Kände mig inte så "mesig" idag, utan det var inget snack om att han t.ex inte skulle skritta på tygeln och jag gav efter, utan nu satt jag kvar med stadig hand och drev på framåt tills han gav med sig. Red idag även med min "ryggsträckare", har inte använt den på väldigt länge men nu är det dags att få lite hjälp med hållningen. Jag kan ju bokstavligen inte sträcka på mig.. Så den får en att automatiskt få tillbaka axlarna. Hade en mycket ärligare bjuding idag från början också, vilket underlättar. Nu har jag även ökat maten på honom igen så jag hoppas det blir bra :)
 
Var även förbi hööks idag för att köpa en longerings lina, tidigare har jag alltid lånat av Lovisa så nu var det dags att köpa en egen. Fick även med mig detta par skor hem också, har tittat på dom länge men de har aldrig haft min storlek hemma men nu hade dom det!
 
 
 
 
Jodhpur Modena JH Collection

Dags för lektion

Då var det dags för lektion igen imorse! Känns så skönt att ha kommit igång på riktigt nu! Men shit vad jobbigt det var haha jag dog påriktigt! Har verkligen noll kondis eller stryka kvar.. Men det kommer bli bra snart igen! 
Känslan från början idag så kändes han inte riktigt lika framåt som han gjort nu tidigare. Och när han inte riktigt bjuder av sig själv så blir jag ännu fixigare i handen.. Men det blev mycket bättre efter vi galopperat, då får han mer bjudning och jag sitter mer automatiskt still med handen och så fort jag gör det o fokuserar på att han inte får bli framtung så blir han jättefin! Men det var lite kämpigare i början idag men vi tog oss igenom det och det vart väldigt bra! Min fina häst. Födelsedag

Fått fina presenter idag! Hade inte önskat mig något speciellt. Så fick pengar, 2 till vinglas till min samling, en kabelstickad tröja, nagellack, en parfym, sen att jag ska få fixa mina tänder. Jag fick ju tandblekning i julklapp men eftersom jag har två tänder som jag har plast på så blir inte dom vita.. Så jag ska byta ut dom mot porslin istället. Men det kan jag inte göra först jag är nöjd med resultatet på dom andra tänderna.. Jobbigt att gå omkring o le nu när man har olika färg på tänderna haha.. Men det kommer bli bra i slutändan! 
Var nere en snabbis i stallet nu på eftermiddagen. Borstade och gosade, super mysigt! Åh han har jättemycket sår efter sparkar och bitmärken :( ingenting är svullet iaf, några var ömma men det är nog ingen fara, som "tur" är så satt dom på bra ställen iaf.. 21 år

Igår vart det bara snabbvisiter i stallet. Var nere för att släppa ut hästarna innan jobbet. Vi provade att släppa ihop Walle med zacke igår. Det gick bra, sen släppte dom in de andra två som oxå går där. Det funkade bra tills de skulle ta in zacke, då hade dom andra börjat jaga, sparka och tränga in honom i hörnen :( men han verkar ha klarat sig utan större skador.. Så får se vad som händer nu, vill ju verkligen inte att han ska bli skadad eller inte trivas i hagen. Idag fick han gå själv iaf. 
Idag fyller jag år! Tänk att man redan hunnit bli 21?! Firade med mina kompisar igår och hade en bra kväll! Mår mindre bra idag.. Har haft släkten över på fika och ska såsmåningom åka ner till stallet och fixa med mocking o mat. Orkar nog inte rida idag.. Men blir lite ompyssling iaf. Fredagen den trettonde

Fick mig lite sovmorgon idag eftersom jag inte börjar först 4. Tog med mig Jason och åkte ner till stallet. Allt tar lite längre tid och blir lite jobbigare när man har med Jason haha.. Men det gick bra iaf. Han låg tillslut still i hörnet och jag kunde rida. Walle kändes fin idag! Pernilla var i ridhuset med sin häst samtidigt så hon kunde påminna mig om mina händer, att det ska vara så svårt?! Men efter det vart det väldigt bra och han kändes superfin. Red inte så avancerat, på fyrkantspåret, noggranna hörn och övergångar. 


Upp och ner

Började dagen med att släppa ut hästarna. Var bara där en snabbis innan jag behövde åka iväg med Robin till veterinären. Vi har nu ett jobbigt beslut att ta.. Jag vill inte vara med mera. 
Åkte senare tillbaka till stallet. Åt lunch där och sen red Pernilla på Walle. Han vart väldigt fin och hon tyckte han kändes väldigt fin så det är bara köra på! Så nyttigt att se när någon annan rider och speciellt på sin egen häst. Nu hoppas jag att jag får känna på samma känsla som hon hade imorn när jag rider och att jag kan göra något bra utav det. Nu har jag en lite klarare bild hur jag ska tänka iaf. 11 februari

Nere i stallet vid halv 9 för att släppa ut hästarna. Red Walle direkt då, i ett tomt ridhus, perfekt! Idag krävde jag lite mer av honom än vad jag gjort när jag ridit själv. Att han ska bära sig själv i en lite högre form. Han tycker det är jobbigt och duckar lite speciellt på böjt spår men det är ju en styrkefråga så det kommer ju bli bättre! Vågade rida på i galoppen på fyrkantspåret och då blir galoppen mycket bättre. Generellt så är jag ändå nöjd över passet, tyckte jag red med en plan i huvudet och stressade inte upp mig för att han ibland går med huvudet i luften utan bara red fram ur det. 

Ingen ledig tisdag..

Brukar ju oftast vara ledig på tisdagar men eftersom alla på jobbet typ är sjuka så fick jag hoppa in och stänga ikväll, nästa gång drabbar det väll mig lixom.. 
Men börjar inte först 5 så har haft hela dagen i stallet ändå! 
Kom ner vid 11, fixade med mat och mocking innan jag slängde in lunchmat till alla hästar. Tittade när Agneta red innan vi åt lunch. Hjälpte henne lite i stallet innan jag och Walle gick ut i skogen! Så härligt väder och han var så snäll så! Helt lugn så kunde till och med trava en bit! Så mysigt var det!Lektion!

Äntligen var det dags att rida lektion igen! Senaste gången var i början av december.. Kan säga att man tappar mycket fort asså.. Men det vart mycket bättre bara under dagens lektion så det är bara fortsätta kämpa så är vi nog snart tillbaka! 
Fokus idag låg på att jag skulle sitta still med handen och inte försöka tappa tyglarna hela tiden hehe.. Så jag kunde få honom ärligt att gå fram till handen. Red bara på fyrkantspåret och red noga hörnpaseringar. Få honom att gå fram och inte sjunka i fronten i varje hörnpasering. Han var väldigt duktig även om han tyckte det var jobbigt. Men nu har jag lite mer koll på hur jag ska rida nu i början och vad jag ska tänka på med min sits. Åh så roligt att komma igång på riktigt igen! 

Underbart vinterväder

Har sätt två så otroligt bra,fina, sorliga och romantiska filmer den här veckan! Endless Love och best of me, så jävla bra! Helt klart ett måste att se. 
Haha var bara tvungen att dela med mig av dom. 
Idag så var jag nere i stallet vid halv 12. Gjorde iordning Walle och Carolina Donatella så red vi en sväng i ridhuset först. Red i ridskor så vart inte så seriöst för min del hehe.. Men han kändes väldigt mjuk och fin, mycket med följsam än han varit den här veckan så då går det ju åt rätt håll iaf! Sen skrittade vi ut en sväng. Det började bra men slutade med att vi fick hoppa av för de kom massa skidåkare som dom vart rädda för.. Men det var mysigt att vara ute i snön i det underbara vädret! Tänk att man kan bli så lycklig av lite sol.. 
Sen vart jag kvar i stallet till 4 för vi hade hagmöte.. Vart väll inte så mycket klokare men har en hage för veckan iaf. 
Resten av kvällen har jag bakat, tittat på tv och bara tagit det lugnt o laddat inför en ny arbetsvecka..Bra lördag

Var hemma hos Carolina igårkväll och åt middag med tjejerna, supermysigt var det! 
Började dagen idag med Att äta lunch med Zarah! Saknat att hänga med henne, alldeles för längesen! Vi åkte sen ner till stallet. Fixade med allt, tog in hästarna och sen red jag en sväng i ridhuset. Han var lite spänd eftersom det var 3 till hästar där inne.. Men jag tänkte att jag bara tar det lugnt och om det endast går att rida i skritt så får det bli så. Men han var ändå ganska cool så kunde trava och han kändes fin! Kändes dumt att utmana ödet att galoppera så jag höll mig till skritt och trav. Gjorde mycket övergångar och han var duktig! Jag är nöjd över att det gick så bra trots omständigheterna. Imorn blir det uteritt med Carolina! Långhelg

Vaknade vid halv 10 typ och var nere i stallet 1 timme senare. Mockade och gjorde maten innan jag tog in och gjorde iordning honom. Gick först ut i skogen en sväng innan vi gick in i ridhuset. Han var väldigt pigg idag! Men det är roligt att han tänker framåt! Så vart väldigt mycket övergångar. Dom första vart inte så bra då han inte ville sakta av haha.. Men efter galoppen så vart övergångarna bättre. 
Vart kvar ganska länge efter och fixade med lite grejer i stallet. Som att sätta upp ett hönät. Har satt dubbla nät nu så det ska ta längre tid för honom att äta upp insläppshöet och inte banka lite mycket på kvällarna.. Så jag hoppas det funkar! 

5 februari

Skulle egentligen varit ledig idag men eftersom Amanda är sjuk var jag tvungen att hoppa in.. Skulle egentligen börjat 8 då men eftersom jag hade utsläppet och ville hinna rida innan så var jag på jobbet 10, tight det med men jag hann. 
Så var nere i stallet halv 8 imorse, släppte ut hästarna och gjorde iordning Walle. Det gick bra att rida idag med. Satt lite mer press idag men verkligen inte mycket. Bara att han skulle sätta under sig lite mera och inte bli lika stark i handen. Jag får lite bättre känsla för varje dag så det går åt rätt håll iaf! 
Efter jobbet så åkte jag ner en sväng till för att gosa lite och borsta. Myspys! Helt klart det bästa med att stå nära, att kunna åka fler gånger per dag! .
4 februari

Jag svävar på moln! Idag tog vi oss igenom ännu ett ridpass utan att ramla av! Nu ska jag inte överdriva det är ju verkligen inte så att han kastar av ej vilt men idag galopperade vi för första gången på 2 månader! 
Jag började ridpasset med att longera ett par varv i trav och galopp bara för att vara på den säkra sidan. Sen hoppade jag upp och fortsatte som igår med att försöka få honom loss i skritten med mycket volter och skänkelvikningar. Fortsatte på samma sätt i traven och la in galopp rätt tidigt just för att han inte skulle hinna trigga igång eller så. Han var jätteduktig i båda varven! Haha dock är galoppen inte alls på topp.. Men det får vi jobba upp igen bara. Där efter gjorde jag lite skritt trav övergångar innan vi avslutade. Han var lite stark i handen men det kommer väll släppa snart. Åh det är så roligt att kunna rida igen! Lycka!

Var i stallet halv 9 idag, tog in honom direkt och gjorde iordning honom för ett liten joggingpass. Skrittade väldigt länge och försökte få honom att komma igenom i skritten, vilket är svåraste gångarten på honom. När han släppte igenom lite så började jag trava, åh vilken underbar känsla jag hade! Inte för att han kändes jätte mjuk eller eftergiven men för att äntligen kunna rida, det var så roligt! Red runt på volterna och gjorde mycket avsaktningar. Han var väldigt pigg och ville gärna springa i 180 men han lyssnade bra på sätet så satt jag bara till lite så gjorde han fina halvhalter. Red väll i 20 min och sen avslutade jag passet med att pulsera ute i snön, så mysigt men han tyckte det var asjobbigt haha.. Men tänkte få ut lite energi från honom för imorn då jag ska galoppera! 


Första dagen

Tänk att från det att jag gick upp tills jag var i stallet tog en halvtimme imorse, det som annars bara var min resväg. Hej sovmorgon! 
Var med vid utsläppet och allt verkar ha gått bra under både kvällen och morgonen idag. Boxen var inte speciellt rörig så jag tror inte att han vandrat omkring så mycket inatt iaf! Han var väldigt ivrig över att få komma ut. Han går själv den här veckan så ska han nog få califa som hagkompis sen när han är tillbaka, tror det kommer funka bra. 
Han fick vara ute i hagen i typ 1,5 timme medan jag mockade, gjorde mat och hängde med Agneta. Så roligt att kunna hänga med alla varje dag igen! Sen vart det ta in Walle och göra iordning honom för lite longering. Han var väldigt duktig och såg fin ut! Inga busigheter alls. Longerade inte så länge men lite skritt och trav övergångar åt varje håll och sen lite galopp trav övergångar i båda varven. Idag kände jag faktiskt riktig glädje när jag var inne i ridhuset! Så roligt att vara igång igen! Så imorn ska jag rida, längtar!! Flytten

Känner mig helt slut i kroppen nu efter den här dagen. 
Det började såklart med strul.. Skulle låna siris transport nej men då passar inte själva elkabeln från trailern i bilen.. Som tur va så hade Malin i stallet ett släp som passade att låna ut så tillslut kom vi iväg.. 
När vi väl kom till stallet så började jag packa in alla grejer i bilen och pappa började ta ut allt ur boxen. När allt var packat och boxen skurad så fikade vi inne hos lindqvistarna. Åh vad jag kommer sakna dom och stallet! Kunde verkligen inte hamnat på ett bättre ställe första året som hästägare! Blödig som jag är så började jag såklart gråta när jag hämtade honom från hagen, tog honom från sina kompisar och bästa hagen.. Sen lastade vi honom, vilket inte var lika smidigt som det brukar.. Antagligen för att han kände på sig att något var pågång. Men sen när vi körde fram trailern lite längre fram så han inte såg sina kompisar gick han in direkt. Resan dit gick bra och han stod still nästan hela vägen! 

Väl där så fyllde vi upp boxen så han fick komma in och äta o landa lite. Han stod lugnt och åt o tittade efter mig då o då men annars verkade han inte så berörd. Lastade in alla grejer och började fixa iordning med allt. Haha hamnade i trans först och tittade på alla jävla grejer men lyckades tillslut få allt på plats så det kändes bra. Vart kvar ett par timmar och fixade, borstade o gosade med min bebo. Han höll sig lugn  men när maten tog slut o jag gick omkring hans Box började han sparka i väggen för att få uppmärksamhet.. Han slutade när jag gick ut och när jag tittade in genom fönstret så ställde han sig o åt upp det sista så jag hoppas att han fortsatte vara lugn även fast han inte hade mat.. Jobbigt att inte veta men det gick säkert bra. I det stora hela känns det bra så får vi hoppas att han anpassar sig snabbt.RSS 2.0