Kiropraktor

Var i stallet halv 7 idag för att hinna släppa ut hästarna innan jag och Walle åkte till Gömmargården. Började med att rida lektion, provade att rida i en av Pernillas sadlar den låg bra på honom och han rörde sig mycket bättre än i min! Men den passade inte riktigt mig så får leta vidare. Lektionen började katastrof, jag bröt ihop för att det gick så dåligt. Så Pernilla fick hoppa upp och lösa det. Vilket hon också gjorde, det satt inte så långt inne men jag hade någon psykiskork att ta det.. När jag hoppade upp sen så kändes han som vanligt och vart väldigt fin! Så det kändes skönt.
Efter jag ridit så skulle kiropraktorn titta honom eftersom att det uppenbarligen är något som sitter fast. Vilket det också gjorde men i munnen. Han sa att den var riktigt förjävlig och att det inte var konstigt att han inte gick fram eller kunde vara dum när han ser ut sådär i munnen.. Stackars Walle. Anledningen till att jag inte kollat munnen tidigare var för att veterinären kollade den precis innan jag köpte honom och sa att det inte var någon fara?! Uppenbarligen hade hon helt fel.. Så nu får jag försöka hitta någon bra tandläkare som kan fixa det här så min lilla bebis slipper ha ont!
Men det känns ändå skönt att veta vad det är och att det finns en lösning! Sen får vi gå tillbaka till kiropraktorn när det är fixat så vi kan släppa på lite spänningar som kommit från munnen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0