Gömmargården

Haft en riktigt lång hästdag idag! Var i stallet vid 7 imorse och kom hem nu kl 3! Anledningen till detta var att jag åkte till Gömmargården med honom och tränade! 
Dagen började lite mindre bra med att Walle bestämde sig för att stämpla mig så har inte så mycket till lilltå kvar.. Denna häst asså.. Men sen var han duktig, åkte för första gången själv med honom idag och han gick på utan problem och stod snällt när vi körde! 
Jag började rida fram på Walle på utebanan innan vi gick in och han var väldigt cool ändå. Efter ett tag fick Pernilla hoppa upp så jag kunde se hur han såg ut från marken. Shit vad fin han var, väldigt roligt att se! Pernilla har inte ridit honom sen innan han åkte och hon tyckte han hade blivit jättefin o mycket starkare! Så det var roligt att höra att man gjort ett bra jobb med honom iaf! 
Sen hoppade jag upp igen och då kändes han verkligen superfin!! När han går så som han gick idag inne på banan, då jävlar krossar vi alla! Fina Walle! Nu ska jag bara bli starkare i mage, rygg så jag orkar sitta fram honom och bli stadigare i handen så kommer det här bli bra! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0