Äntligen ledig efter 6 arbetsdagar

Mitt liv är verkligen inte på topp nu det händer för mycket dåligt nu som påverkar mig väldigt mycket. Försöker att sysselsätta mig så mycket som möjligt och inte tänka på det men det ligger ständigt i tankarna.. Kommer berätta om det när jag känner mig redo men just nu känns det för tungt. 
Så idag spenderade jag dagen på Gömmargården. Stannade kvar och åt lunch innan jag begav mig vidare till min häst. Besökte hööks, lyckås och lillhästen påväg till stallet för att köpa en remont nä men då har inte en jävel det i rätt storlek.. Får väll beställa hem en istället.. 
Ridningen gick bättre idag, inte alls lika hysterisk. Idag kändes han mer som han brukar. Men det började inte så bra ändå fick inte äns hålla i tygeln utan att han fick panik? Så var bara rida på framåt tills han la sig själv i handen och efter jag galopperat så vart det mycket bättre. Han tar ju chansen att komma undan arbete så fort han kan så det är svårt att veta gränsen hur mycket man kan säga till och när.. Men sen slutade han och jag fick en hyfsat bra känsla i traven och vi gjorde mest halter, inga vart väll bra men men. Får fortsätta på samma sätt i morgon så får vi hoppas det släpper lite till. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0