26 oktober

Har ridit på Walle idag. Började med att skritta fram ute i skogen, mysigt i höstvädret!
Han blev verkligen jätte fin idag! Men fyfan vad jobbigt det är att komma dit, haha har ju noll kondis kvar..
Efter uppvärmingen red jag mycket galopparbete. Eftersom han har tendeser till att bocka om han inte är helt loss så är det viktigt att få honom helt igenom hela kroppen i alla gångarter för då gör han ingenting. Galoppen kändes jätte bra! Kunde göra fina tempoväxlingar och kunde även rida fina slutor! Efter galoppen så släppte det i traven helt och han gick jätte bra! Sjukt roligt!
Walle huvud
 
Har inga bilder på honom, så måste se till att fixa det!

Börjat rida igen!

Hej!
Har typ glömt bort att jag har den här bloggen, hehe.. Men nu ska jag skärpa till mig! Har nämligen börjat rida på Gömmargården igen! Eftersom det går sådär med att hitta jobb och inte kommer kunna skaffa häst på ett tag.. Så måste jag ju hålla igång ridningen. Så har ridit 5 gånger nu. Har ridit på en ny häst som heter costello en gång men resten har jag ridit på Walle. Har börjat gå riktigt bra nu! KÄnns sjukt roligt och välbehövligt, kände mig verkligen som en nybörjare där ett tag.. Nu börjar jag komma in i matchen igen! Tanken är att jag ska rida 2-3 gånger i veckan nu sålänge jag inte har något annat jobb, vilket är perfekt! Är väldigt roligt att sitta på hästryggen igen, det är där jag hör hemma!
 
Så jag red imorse. Han var lite spänd och bromsig först men på slutet vart han kalasfin! Efter galoppen släppte det helt och han var helt loss, hade bra bjudning, bärig form och ja han var verkligen jätte fin! Känns verkligen bra.
 
 
 

RSS 2.0