Stolt tjej

Jag känner mig väldigt stolt som för andra gången i mitt liv körde hästtransport idag! Helt själv dessutom! Känns riktigt skönt att det inte är något problem att köra, så slipper man behöva tänka på det om man inte har någon som kan skjutsa lixom!
Det gick iaf väldigt bra och kunde till och med backa in det i luckan där det stod, hur grym?!

Måndagens ridning

Glömde skriva hur det gick i måndags. Inte för att det är så mycket att berätta.. Gick inte sådär jätte bra. Han var spänd och tryckte upp nacken. Får aldrig någon riktigt bra känsla på honom, känner mig mest dålig. Men har inte så många andra att byta till så får bli såhär nu. Bara hoppas det blir bättre med tiden.

Bättre den här veckan

Det gick iaf bättre idag än senaste gångerna. Det var mer jämnt. Kunde rida i låg rund form hela lektionen utan att han började trycka upp nacken eller tappa takten. Han lyckades hålla takten själv för engångsskull och då blir det jämnare. Galoppen kändes stadigast och fick fram en bra galopp. Skänkelvikningarna behöver vi inte äns prata om haha men men allt kan inte gå bra.


4 år

I veckan var det 4 år sen vi tog bort Samantha. Tiden går så fort, minns dagen vi tog bort henne som igår. Minns exakt hur det kändes när jag skulle säga hejdå, att säga hejdå till sitt livs kärlek. Än idag saknar jag henne. Hon kommer alltid vara en del av mig och mitt liv. Världens finaste Samantha, jag kommer aldrig glömma dig.


Dålig

Åhh va dåligt det gick igår.. Det går dåligt hela tiden nu och det är inte kul längre.. Jag känner mig så jävla dålig och känns som jag tappar mer o mer. Jävla skit jag orkar inte att det ska gå så dåligt, allt går dåligt nu.. 
Rocky var skit spänd och tappa takten o gick typ inte i form för att han mest höll på att fjanta sig. jag tappade tålamodet och blev ostadig.. Jag ska sluta rida dehär är fan inte kul längre..

RSS 2.0