Då var min tid som ridskoleelev slut

Kan inte riktigt förstå att idag var sista gången jag red i min älskade måndagsgrupp. Har ridit på måndagar så länge jag kan minnas och nu ska jag lämna alla och mitt älskade Gömmargården. Visst jag kommer hänga kvar där men är inte längre en av ridskoleeleverna. Var känslosamt, har gått igenom så mycket där och det har alltid varit mitt andra hem. Men i höst väntar nya äventyr med egen häst och det kommer bli bra även om det är tufft att lämna Gömmargården..

Red iaf på Atlanta idag. Vi red ute och det gick bra. Hon har blivit så mycket starkare och stadigare. Idag kunde vi göra öppnor och slutor o bra fattningar. Det var svårare i höger då hon inte tog ytterhjälperna så bra men annars gick hon i en bra form hela passet och jag hade bra känsla. Jag är nöjd.


Waterline

Red i morgongruppen igår istället. Skönt att vi bara var 5 så det var skönt. Red på Walle, det var längesen nu.
Det gick iaf väldigt bra! Han kändes fin. Det var lite svår för han var lite överallt men när jag fick koll på alla delarna så blev det bra. Dock är jag väldigt ovan med att sitta på skumpiga hästar så var ju en aning trött efter, haha! Har inte ridit på någon jobbig sen Sarras och det var ju ett bra tag sen nu! Men jag är iaf nöjd, det var roligt.
 

3 juni

Ridning idag. Kändes roligt att rida igen nu när man inte gjort det på ett tag.
Det gick ganska bra. Hon vart rätt stark mot slutet då jag tog upp henne och hon inte riktigt orkade. Men när hon väll släppte efter lite så kändes hon fin. Det var mycket övergångs arbete vilket är bra för henne, eftersom hon är så omusklad. Från galopp till trav är det fortfarande svårt men fick till 1 riktigt bra, så det är jag nöjd med!


RSS 2.0