Bättre den här veckan

Då var det måndag igen. Känns otroligt tomt att bara rida 1 gång i veckan numera..
Red på Rocky. Gick bättre den här gången. Men det var för att vi red mycket galopparbete och då kommer han igång. Så större delen av lektionen red vi på volterna i galopp och öka minska. Även övergångar till skritt. Vänster galoppen gick inte någe vidare men efter vi galopperat till höger
Släppte allt och traven blev mycket bättre! Så det kändes skönt att avsluta bra, men tråkigt att det ska ta 45
Min dit varje gång bara..


Ingen bra dag

Ridningen idag gick inte så bra. Rocky ville inte riktigt gå fram till handen och då vart både jag o han ostadiga. Galoppen kändes rätt bra ändå. Där är han stadigare och mer taktfast i sig själv och då blir jag oxå det.
Traven gick inte alls idag. Men ibland är det ju så. Lite jobbigt bara när man bara rider 1 gång i veckan och så kommer man aldrig igenom det..
Hoppas det känns bättre nästa vecka!


Pigg häst

Red på rubellit idag. En aaaaning pigg kan man ju säga.. Haha Kan ju säga att hon var som en tickande bomb! Men lyckades ändå kunna rida ur det ganska bra. Hon sprang iväg ibland men där emellan så var hon jätte fin. Arbetade i bra trav och låg rund form! Så jag är ändå nöjd, var ju ändå -16.. Så red på hennes täcke med varma ridskor och tjocka vantar! Inte så graciöst med
10 lager kläder, haha men vafan man vill ju inte frysa!


Första Ridningen på över 2 veckor

Skönt att vara tillbaka på hästryggen igen! Red på en spänd Rocky idag, haha så söt när han hoppar till från ingenstans. Med tanke på kylan så var alla lite småspända. Men jag är ändå nöjd. Tog lite längre tid att få igenom honom, men mellan spänningarna så var han fin!


Färre inlägg

Nu är jag hemma igen från en fantastisk semester.
Har såklart saknat Ridningen och längtar tills på måndag! Eftersom jag bara rider 1 gång i veckan nu så blir det sämre uppdatering. Tråkigt men men.. Blir fler sen när jag skaffar egen!


RSS 2.0