Spännande

Red på Ove eftersom Rocky gått mycket idag.
Spännande lektion.. I början var han skit fin. Sen efter galoppen i uppvärmningen fick han en av sina knäppattacker och i höger varv snurra vi mest på stället för han inte gick fram och när han väl gjorde det så var det i galopp full fart..
Sådär lektion med andra ord..


Tokig Rocky

Känns helt sjukt att bara rida 1 gång i veckan.. Så konstigt och tomt.
Ridningen gick rätt bra. Börja i galopp vilket är bra på honom, då kommer han igång och där kan man komma igenom det lättare. I traven red vi öppna, volt, sluta. Öppnor kan han göra ganska bra, men det är svårt att få honom helt eftergiven i 10 metersvolten, spec till vänster där han är jätte stel. Men de blev bättre och stundtals blev Slutorna bra oxå, där spänner han till och då tappar han takten. Men några fick vi till! Han blev lite stark i traven, men är ganska nöjd över passet ändå! Haha får inte glömma när vi skulle länga på diagonalen och han ba: jag kan dehär! Gasar på och byter galopp o sen drar iväg, haha så jävla söt..


11 februari

Red Rocky idag. Gick ganska bra idag faktiskt. Lyckades komma igenom det. Han tyckte det var jobbigt och strävade emot Lite då och då men fick bra känsla där emellan. Men det är svårt, känns som det aldrig riktigt blir någon harmoni i det hela, känns mest som jag sitter som en 3 åring och flaxar runt.. Haha okej kanske inte så illa men jag blir aldrig stadig på honom. Men mycket bättre idag än senaste gångerna iaf, så det känns skönt.

Söta lilla sarras vila lite:)


1 år idag


4 februari

Ridning på Rocky idag då. Det gick bättre än sista gångerna så det var skönt! Men känns fortfarande inte helt bra. Känns som jag aldrig kommer igenom det.. Men jag är glad över att det kändes bättre idag iaf!
Han var spänd för läktarn och hoppade till några gånger.. Så han gick bra i ena sidan av ridhuset iaf! Haha.. Galoppen gick bra i båda varven. Och traven blev ganska bra. Men så fort han tycker det blir jobbigt trycker han upp nacken och tappar takten, ser inte speciellt glamoröst ut.. Men lyckas komma igenom det bättre nu iaf, det kommer ju bättre desto mer han stärker sig. Så bara träna vidare.


Sol


RSS 2.0