Nöjd

Jag är faktiskt nöjd över ridningen i måndags! Kändes bra nästan hela tiden. Riktigt skönt!
Ända som är svårt är i vänster varv när han försöker trycka sig innåt hela tiden och inte ge någon eftergift i innersidan.. Men det blev är ju alltid svårt, men kom igenom det bättre nu.
Vi la mycket vikt i sitsen på lektionen, vilket verkligen var bra. Jag har alltid haft en tendens till att tippa fram axlarna och titta ner lite (fast mycket bättre nu!) så att bli påmind om det hela tiden så blir det bättre och på slutet satt jag bra automatiskt! Man märker direkt när man sitter rätt, allt faller lixom på plats då. Så måste påminna mig själv hela tiden när jag rider att sträcka på mig!

Ridningen i måndags

Det gick iaf bättre än senaste gången jag red. Men fortfarande känns det inte så bra.. Men jag är glad att det ändå kändes lite bättre än sist. Vi började ganska tidigt att galoppera så då kommer han igång lite bättre. Han är ju lite lat och gör inget som han inte måste.. Men det är väll bara hålla ut, vem vet någon dag kanske det händer ett under och jag känner att jag gjort något bra med honom.
 

Solvalla

Åkte med till solvalla med Sarras idag. Det hade blivit bättre iaf, men ska fortsätta att bara skritta ganska länge till.
Bara hoppas det fortsätter åt rätt håll!

Ingen lust

Förra veckans ridning gick skit dåligt. Precis som vanligt.. Åh blir galen att jag tappar så mycket på att bara rida 1 gång i veckan.. Men det är väll bara hålla ut.
Idag var det ingen ridning eftersom det är påsk, rätt skönt faktiskt. Tappat lusten rätt ordentligt nu, så behövde nog en liten pause.
Saknar att rida prinsen

RSS 2.0